Evo nakon nekoliko dana korištenja WM 6.5 (neslužbena verzija) mogu reći par stvari.

Trajanje baterije je kraće, moram ga punit svake večeri... Stylus nisam imao ni prije potrebe koristiti, a sada pogotovo nemam potrebu. Ima par lijepih solucija kao što je bar koji pokazuje koliko imam neodgovorenih poziva, poruka, mailova,...

Barovi su nova stvar u WM. Na desktopu smo prije imali nekoliko stvarčica tipa "tasks", "calendar", "messages" i bile su fiksne, poredane od vrha ekrana prema dnu kao rolete. Sada je to rješeno na sličan način samo što su te roletne 3 puta veće i pomiču se kako želite. Kao brojčanik na aparatima za sreću.

Sve u svemu da baterija malo dulje traje bilo bi savršeno, ali ipak je ovo ROM namjenjen isključivo boljim perfomansama...

Eh da, promjenjen je i start. Nema više onog klasičnog da se otvori kao i na kompu već se sad otvori novi prozor kao izbornik na normalnim dummy mobitelima, samo što se taj izbornik može scrollat dole u nedogled.

To bi bilo to od mene. Na kraju se ipak vraćam originalu, nekako mi je ono "glupo" jednostavno najdraže