Evo par info od mene:

1.Poklopac od baterije se lako izlize na rubovima (aluminijski je)
2.Zvuk na slusama je vise nego dobar pogotovo sa slusama koje dobijes (in-ear su)
3.Vanjski zvucnik po meni najgora stvar na uredjaju iako mob i nije namjenjen toj svrsi ali ono stvarno mogli su bar stavit zvucnik od k800 ili tako nesto. Zvucnik je preslab i piskutav (previse visokih)....
4.Pisanje poruka bez stylusa je moguca jedino ako inst neku drugu aplikaciju da bude vise finger frendly ali uostalom zasto uopce pisat na taj nacin kad ima odlicnu tipkovnicu a kad se naviknes pises 5puta brze nego na obicnoj tipkovnici......
5.Po meni je touch odlican za razliku od Omnie ili drugh.......
6.Slider od samog pocetka se pomice ali jako malo jer je tako napravljen zbog zakrivljenosti kad izvuces tipkovnicu. U par mj koliko sam imao x1 nije se nista dodatno rasklimalo....
7.Na netu funkcionira odlicno ako ti je nesto hitno naravno, ako nesto ozbiljo moras neces corit na mobu ali posluzi vise nego dovoljno.....

Eto toliko od mene.......
Meni je x1 bia strasan uredjaj, stvarno odlican.....jedini razlog zbog kojeg sam ga proda je bila ocajna kamera a to mi je jako bitno imat na mobu....ako tebi nije svake pohvale i neces pozalit