Hvala za odgovore, istina, G-alarm je krivac bio
Sad neš u vezi SPB Shella (3.0). Koristio sam ga možda mjesec dana. Moram reć da sam stvarno impresioniran alatima koje ima... Dakle caka je u tome da nakon istalacije više nemaš onaj standardni početni panel (mada se to čak može promjeniti da odabereš neki drugi panel preko kojega se instalira al nisam 100% siguran), ali imaš stvarno nešto potpuno novo, puno bolje,... Nakon mjesec dana, pomalo mi je dosadio jer je malo usporio već i onako usporen mobitel pa sam ga izbrisao
A danas sam se odlučio za mjenjanje ROM-a. Stavio sam Touch IT (ROM na bazi HTC-ovog Touch Flo). Za sada mogu reć jedino da mi fale neke stvari koje sam imao na mobitelu prije a sad nemam, ali sve se da nanovo instalirati. Što se tiče brzine, mogu reć da mobitel stvarno leti, preglednije je dosta sve, i malo promjene uvijek donese novu radost
Uskoro izlazi službena verzija WM 6.5 za X1. Stavio sam danas neslužbenu samo nakratko da je isprobam i za sad mogu samo reći da sam najviše promjena zamjetio u grafici. Dosta je stvari promjenjeno vizualno što će se nekome svidjeti, a nekome možda i neće. Izbrisao sam 6.5 jer za sad i dalje ima ponekih bugova koji iritiraju, ali ekipa sa XDA rješava bugove danonoćno.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks