Jel moze netko napraviti upute na hrvatskom za brisanje starog softwera, (koji je kod mene na njemackom) :-( ... i instalaciju novog na engleskom...bio bih zahvalan...
Jel moze netko napraviti upute na hrvatskom za brisanje starog softwera, (koji je kod mene na njemackom) :-( ... i instalaciju novog na engleskom...bio bih zahvalan...
E ovako, imam mali problem. Instalirao sam real player jer mi treba za određene .rm datoteke. Instaliravši real, streaming media mi više nije glavni program za otvaranje videa sa youtuba već je to postao real player. Dakle to što ja hoću jest vratiti "streaming media" kao glavni program za otvaranje videa sa youtuba. Zna li itko kako to rješiti?
pozdrav,
da li vam "trza" video kad ga snimite? dogadja mi se i kad ga prebacim na komp da trza....
Osim problema sa real playerom i youtubom, iam jedno pitanje, da li vam se upali ekran minutu prije ponoći, zasvjetli i onda se ugasi?
Čemu paranoja pitate se. Instalirao sam si remotetracker, jedan od antilopovskih programa i da vidim kako funkcionira napravio sam sljedeće. Poslao sam sms s drugog broja da mi vrati GPS koordinate i rezultat je ovakav. Mobitelu dolazi sms, ali ga mobitel ne prijavljuje kao takvog nego samo ekran zasvjetli, stoji tako par sekundi i utrne, baš kao i minut prije ponoći. Ako se nikom od vas to ne događa znači da me netko prati, možda onaj diler od kojega sam i kupio mobitel![]()
Bookmarks