Naletia sam na jedan prilicno glup problem.....
Ne mogu nikako primit mms iako su mi postavke dobro namistene (pricao vise puta sa teh podrskom iz t-mobile-a). Slat mogu a primit nikako ne iako sustav iz t-mobilea registrira da sam primio mms-ove.
Kad mi se posalje ekran mi se upali i nakon par sec ugasi a ne prikaze mi se nikakva poruka niti ikona na ekranu i u inboxu naravno nema nista...
Ako ko zna molio bi ga da mi pomogne naravno ako je upoznat sa ovim slucajem.......
EDIT:
Dajte ljudi......molia bi nek se jave oni koji su sa X1 na t-mobile mrezi dali imaju problema sa primanjem mms poruka....cisto onako informativno i dali ako radi/ne radi mms dali je aparat kupljen u t-mobile-a ili u slobodnoj prodaji????
Razlog ovog drugog pitanja je taj da sam naletia po stranim forumima na dosta istih problema i to prvenstveno sa t-mobile mrezom....koliko sam dalje cita - navodno se radi o nekoj nekompatibilnosti sa t-mobile mrezom koju oni navodno rijesavaju (mos mislit)- iako mi to nije bas jasno jer je ''podloga'' win mobile 6.1 pa bi po toj logici svi trebali imat problema sa win mobile 6.1..

Odgovori uz citat

Bookmarks