Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Threaded View

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shile Pregledaj post
    Prvo pozdrav svima!

Prije par dana sam kupio X1 u tele2, pa bih sada imao jedno pitanje kada sam se konacno susreo s uređajem, ovako:

1.Uz uređaj sam dobio instalacijski CD sa ActiveSyncom. Zanima me kako sada spojiti PC i mob? Pošto PC ne može pronaci ništa niti prepoznati.

Prvi puta se susrećem sa takvim uređajem, pa bi svaka pomoć dobro došla. Tnx!
    Ja sam imao velikih problema, isto kao i ti, neće ga pronaći i neće! Sva sreća pa imam i kućni komp i notebook, jer kućni komp nikako nije htio.

Onda sam lijepo pokušao s notebookom i bilo je sve pet!

Mislio sam, na kućnom je stari XP, tri godine, pa naknadne instalacije SP 1, 2, 3, i tak...a na notebooku je noviji koji je odmah imao SP3.

Ali ne budi mi teško ja reinstaliram XP na kućnom računalu, isto stavim novi sa svime gore, SP3 (.NET Framework 3,5), ogroman posao, driveri, programi, ma muka živa...ali gle čuda-opet neće sinhronizacija sa Xperiom?!

Nemam racionalno objašnjenje!
    Osobito jer mi je manji problem bio ActiveSync koliko Update software-a koji nije htio završiti posao pa mi je ostajala neupotrebljiva Xperia, dakle totalno neupotrebljiva, to je vrlo opasno!
    Sva sreća pa imam i taj mali notebook koji je onda uvijek odradio posao kako treba i do kraja.

Ako imaš priliku probaj s drugim računalom!

Inače Xperia mi je fantastična, jako sam zadovoljan, jako brza i sasvim dovoljno pametna, isto su mi ljudi ovdje pomogli već sto puta.

Već sam je nekoliko puta formatirao cijelu, da je vratim na tvorničke postavke, i sad iz iskustva znam da ne treba pretjerivati s nekim malim instalacijama, ako želiš da ti sve radi brzo i korektno.

Ja sad imam gore:

1. SPB Wireless monitor (treba ti da ti prati promet ako imaš aktivnu podatkovnu tarifu, da znaš gdje si s prometom)

2. SPB Backup (ovo možda i ne treba ali napravio sam Backup čistog telefona s privatnim postavkama)

3. SPB Mobile Shell Panel (odličan odličan panel)

4. Garmin XT (zakon nad zakonima)

Sad me samo muči kako iz Xperie formatirati samo memory card i kako gledati You Tube jer to još ne kužim!?

Pozdrav!
    Zadnji uredio 8oy5cout : 23-04-2009 u 10:24

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200