+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    67.146
    Nivo
    63
    Bodovi: 67.146, Nivo: 63
    Bodovi: 67.146, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Windows Mobile 6.1 Professional
    HC4L

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo pozdrav svima!

Prije par dana sam kupio X1 u tele2, pa bih sada imao jedno pitanje kada sam se konacno susreo s uređajem, ovako:

1.Uz uređaj sam dobio instalacijski CD sa ActiveSyncom. Zanima me kako sada spojiti PC i mob? Pošto PC ne može pronaci ništa niti prepoznati.

Prvi puta se susrećem sa takvim uređajem, pa bi svaka pomoć dobro došla. Tnx!

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shile Pregledaj post
    Prvo pozdrav svima!

Prije par dana sam kupio X1 u tele2, pa bih sada imao jedno pitanje kada sam se konacno susreo s uređajem, ovako:

1.Uz uređaj sam dobio instalacijski CD sa ActiveSyncom. Zanima me kako sada spojiti PC i mob? Pošto PC ne može pronaci ništa niti prepoznati.

Prvi puta se susrećem sa takvim uređajem, pa bi svaka pomoć dobro došla. Tnx!
    Ja sam imao velikih problema, isto kao i ti, neće ga pronaći i neće! Sva sreća pa imam i kućni komp i notebook, jer kućni komp nikako nije htio.

Onda sam lijepo pokušao s notebookom i bilo je sve pet!

Mislio sam, na kućnom je stari XP, tri godine, pa naknadne instalacije SP 1, 2, 3, i tak...a na notebooku je noviji koji je odmah imao SP3.

Ali ne budi mi teško ja reinstaliram XP na kućnom računalu, isto stavim novi sa svime gore, SP3 (.NET Framework 3,5), ogroman posao, driveri, programi, ma muka živa...ali gle čuda-opet neće sinhronizacija sa Xperiom?!

Nemam racionalno objašnjenje!
    Osobito jer mi je manji problem bio ActiveSync koliko Update software-a koji nije htio završiti posao pa mi je ostajala neupotrebljiva Xperia, dakle totalno neupotrebljiva, to je vrlo opasno!
    Sva sreća pa imam i taj mali notebook koji je onda uvijek odradio posao kako treba i do kraja.

Ako imaš priliku probaj s drugim računalom!

Inače Xperia mi je fantastična, jako sam zadovoljan, jako brza i sasvim dovoljno pametna, isto su mi ljudi ovdje pomogli već sto puta.

Već sam je nekoliko puta formatirao cijelu, da je vratim na tvorničke postavke, i sad iz iskustva znam da ne treba pretjerivati s nekim malim instalacijama, ako želiš da ti sve radi brzo i korektno.

Ja sad imam gore:

1. SPB Wireless monitor (treba ti da ti prati promet ako imaš aktivnu podatkovnu tarifu, da znaš gdje si s prometom)

2. SPB Backup (ovo možda i ne treba ali napravio sam Backup čistog telefona s privatnim postavkama)

3. SPB Mobile Shell Panel (odličan odličan panel)

4. Garmin XT (zakon nad zakonima)

Sad me samo muči kako iz Xperie formatirati samo memory card i kako gledati You Tube jer to još ne kužim!?

Pozdrav!
    Zadnji uredio 8oy5cout : 23-04-2009 u 10:24

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Probati cu s nekim drugim kompom, tnx!
    Baterija se u 6h ispraznila 50%, to mi malo prekratko izgleda? Vidio sam da nekima drži i više od 24h, a nije da sam puno koristio mob.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Xperia Neo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probati cu s nekim drugim kompom, tnx!
    Baterija se u 6h ispraznila 50%, to mi malo prekratko izgleda? Vidio sam da nekima drži i više od 24h, a nije da sam puno koristio mob.
    Bez obzira na sve komp bi ti je treba pripoznat kao mass storage (karticu od 4gb) bez ikakvih drivera a activesync koristis ako oces uskladet neke stvari a i neki programi traze da se instaliraju priko njega (znaci instalacija krene na kucnom pc pa se nastavlja/prebacuje na ppc-u).

Sta se baterije tice i meni je u pocetku trajala dosta krace nego sada (valjda dok se ne formira kako treba)..
    Sada uz normalo koristenje (oko 1.5 h poziva dnevno, malo surfanja wlanom-15min dnevno, prckanja po njemu dosta (mislim na ono da na kavi uvik neko nesto gleda pa je nonstop upaljen ekran)) traje oko 2/2.5 dana s tim da ga gasim nocu.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, ovaj dio oko spajanja sa kompom je riješen, sada je drugi problem (u biti, nije ni problem, nego ja neznam). Znaci ovako:

Upustio sam se u instalaciju Garmina, išao po ovom tutorialu (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62188) i došao sam do dijela slijedeceg:

# dobiveni software unlock code označite i kopirajte u sw.unl datotaku (koju ste također skinuli u attachementu). Izaberite File – Save As i spremite na mem. karticu uređaja (Storage card) u Garmin File.
    # ili umijesto kopiranja software unlock code u sw.unl datoteku, možete ovako: skinite patch na svoj PC, spojite mobilni uređaj i PC tako da vam uređaj bude prepoznat kao mass storage (start->settings->connections->usb connection i odaberite My storage. Pritisnite ok) Na računalu vam se u My computer pojavio removable disk. Zapamtite pod kojim je slovom (particija). NIPOŠTO NE NASTAVLJAJTE DALJNJU RADNJU DOK SE U MY COMPUTER NE POJAVI KAO REMOVABLE DEVICE. (Ako vam to ne uspije, stavite mem. karticu u čitać mem. kartica i spojite sa PC pri čemu bi vam PC trebao karticu preboznati kao vanjski disk). Kada vam je mobitel/kartica prepoznat kao vanjski disk, pokrente na PC patch koji ste skinuli i sljedite upute, koji će umjesto vas odraditi posao, otključati Garmin (stvoriti će automatski sw. datoteku u Garmin Folderu mobitela). Zahvaljujem se članu FREAKed na ustupljenom materijalu.

E sad, kada otvorim taj patch i ukucam onaj key koji je program generirao, javlja mi "krivi broj parametara.." ? Šta radim krivo? Jel mi može netko malo bolje ovaj dio pojasniti? Ispričavam se ako je off ili zamaram, ali novi sam u svemu pa.. valjda imate razumjevanja

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo meni je nakon prvog punjenja drzala 3 dana, nakn sta sam ga napunio 2. put sad ce kolko vidim izdrzat 4 dana. Koristim i net i razgovaram i slikam, radim sto trebam, nije da sad pazim pa ju stedim.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža