+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    Galaxy S, Blackstone
    Operater
    VIP
    Bodovi
    3.813
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Bodovi: 3.813, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakva je kvaliteta zvuka na Xperiinim zvučnicima? Dvoumim se između tri mobitela (ok - troumim ), i koliko čitam Touch HD ima grozan zvuk, vjerojatno isti jadni metalni kao i TyTn. Kakva je xperia, jel se može jmjuza s nje puštati a da to zvuči ok?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sutra će biti mjesec dana kako sam ušao u T-centar u Sl. brodu i uzeo xperiu. Od onda se ne prestajem igrati i skoro svaki dan otkrijem nešto novo. Odlučio sam je kupiti još prije godinu dana otprilike kada je i otvoren ovaj forum. Cim je stigla u T-centar nije niti bila u skladištu vec je bila u mojim rukama.
    Redovito pratim ovaj forum te sam odlučio da se registriram i nešto napišem o svojim o svojim iskustvima i dojmovima.

Prvi dojam mi je bio da mobitel estetski prelijep. Vidi se da je touch mobitel ali je i diskretniji te ne "vrišti" kao iphone ili touch HD.
    U ruci mi je odmah "sjeo" kao saliven. Niti je prevelik niti premalen. Malo je teži nego prosječni mobiteli što meni ne stvara probleme jer sam i sam malo krupniji pa mogu dizati teže stvari - barem imam osjećaj da imam mobitel u ruci ili jakni.
    Večinu stvari je moguće obaviti jednom rukom pogotovo što se tiče pozivanja, navigacijom panelima, datotekama itd. Ako ste od onih kojima nije teško podići i drugu ruku Stylus sve olakšava i ubrzava pogotovo surfanje webom i pisanje preko ekrana.
    Ekran je odličan sa odličnom rezolucijom.
    Optički pad kad se podesi radi odlično i olakšava korištenje jednom rukom.

Paneli mi se jako dopadaju i šteta je što ih još nema puno.

Mislim da je mobitel bio na početku bio usporen jer sam otvarao cijelo čudo aplikacija a da ih nisam pravilno zatvarao . Procesor na prazno je obično u rasponu od 27-32%.
    Bateija zadovoljava i traje mi oko 2 dana sa umjerenim korištenjem Wi-Fi tj. interneta i muzike za koje mislim da su najveći potrošači. Ionako je stavljam puniti svaku večer i kada znam da negdje dalje odlazim.

End of part 1.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200