tomios, ja bi samo kameru s K800i, zvučnik je OK samo da ih je 2 (stereo).
Jel i tebi kamera loša na X1i? Ja sam se na te "mrave" navikao s 5700 i K750i, s K800i odvikao, sad vise kad primim dummy mob mi je - dummy (mal, ekran skroz mini, tipkovnica losa itd...)
Izgleda da se opet moram priviknuti na "loše" slikeali moram napraviti test k800i i X1i i ofkors, zakacim slike na forum kad ih se skupi...
Mogli su i camera-gumb staviti s K800i.
Ja kažem da meni ništa ne zvekece, nit suska niti nista - mob necujan.
Nisam skinuo straga one folije zastitne, ali sumnjam da je do toga. Slide je super, samo se ga malcice preslabo "zakvači" kad je otvoren i zatvoren pa se lako pomagne (pogotovo kad je otvoren)...
Baterija neznam, kupio ga, bile 2 crtice (Start - Setting - pa onaj srednji tab - Power i tu su bile 2 crtice, koristio se s njim stalno do doma (cca. 15 min), doma probao wireless i tako, neprestano igranje mobom, na kraju nakon kojih 2 a mozda i vise sati dok sam igrao jednu igricu (dakle - zvucnik i ekran aktivni) i cudi me koliko je izdržao.
Sad malo GPS koristio i WLAN, "prckao" po mobu i pokazivao ostalima - samo se 1 kvadratic isprazio.

ali moram napraviti test k800i i X1i i ofkors, zakacim slike na forum kad ih se skupi...
Odgovori uz citat

Bookmarks