Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Threaded View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon dan ipo korištenja (napomena: prvi put koristim WM):

Neke stvari koje mi se nisu svidjele: već spomenuto šuškanje kad se mob pomiče, kad se stavlja na uho čuje se to šuškanje pa malo živcira jer imaš filing da je nešto rasklimano. Zanima me da li i vi koji već neko vtijrme koristite X1 također primjetite taj zvuk?. Neke trivijalne stvari tipa da ne možeš u imeniku prikazati imena u formi ime-prezime, već samo prezime-ime pa onda moraš skinuti aplikaciju koja to omogućava. Budilica totalno nepraktična pa moraš i za to skidati aplikaciju. Ali ovo su zapravo sve stvari koje pretpostavljam su iste na svim ppc koji imaju WM OS. Tako da je ovo vjerojatno samo stvar navike na novi sustav i uopće ne smeta toliko jer broj mogućnosti koje pruža WM i sve aplikacije koje rade na toj platvorfi premašuju broj ovih nedostataka.

Recite mi jel vam na onom drugom panelu koji imate, gdje je veliki analogni sat na sredini ekrana, jel vam taj sat točan? Ja sam postavio datum i vrijeme, postavio regionalne postavke, i na svim panelima je sat točan, a na tom analognom satu uvijek pokazuje 60 minuta više nego što je točno vrijeme. Sad ne znam u čemu je kvaka, jesam li ja nešto krivo shvatio?

Postoji time lag nakon završetka poziva, definitivno bi se trebao par sekundi prije "čistiti" ekran i vraćati u početno stanje nakon što prekineš poziv. Ali čini mi se da sam jučer tražeći aplikacije po netu vidio da ima neka aplikacija koja to riješava.

Što se tiče ove "inovacije" s panelima, stvar je odlična, jako korisno i funkcionalno. Optički trackpad mi totalno odgovara iz prve bez ikakvih podešavanja, nemam nikakvih zamjerki na to. jedino mi smeta što ove tipke ispod ekrana ne svijetle sve dok ih ne pritisneš, bilo bi dobro da one svijetle kad svijetli i ekran, jer ovako npr. noću ne vidiš gdje treba stisnuti.

Stavio sam garmin i adriaroute prema uputama tu s foruma, iz prve instalirao bez ikakvih problema. Navigacija radi fantastično, koristio sam u vožnji 4-5 puta, i za sada uistinu sam zadovoljan.

Tipkovnica: ja nemam zamjerki, do sad sam koristio p1 tako da sam naviknut na qwerty tipkovnicu. Problem dok se ne navikneš može predstavljati jedino možda prvi red ispod ekrana, nekad malo zapneš prstom za ekran.

Web surfing: također zadovoljan, stranice prikazuje "uredno", oku jako ugodno.

Sve u svemu vrhunski uređaj koji uz WM pruža ogromne mogućnosti.

Ne znam jesam što izostavio, ako se sjetim napisat ću.

Pozdrav

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža