Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 951

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garmin radi ko vurica

Btw. postoji i laksi nacin nego sto je tamo objasnjeno. Karte uploadam putem Mapsource te kroz njegov wizard ih registriram (kako doci do broja postoji objasnjenje) I na kraju svega, oznacim zeljene karte i send to device... Govori Hr...precizan je, tocke interesa...ma ono.. Pjesak, auto, motor, bus...sve ima

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson XPERIA X1
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomios Pregledaj post
    Garmin radi ko vurica

Btw. postoji i laksi nacin nego sto je tamo objasnjeno. Karte uploadam putem Mapsource te kroz njegov wizard ih registriram (kako doci do broja postoji objasnjenje) I na kraju svega, oznacim zeljene karte i send to device... Govori Hr...precizan je, tocke interesa...ma ono.. Pjesak, auto, motor, bus...sve ima
    Bok!

Vjerojatni sam skorasnji ponosni vlasnik Xperije i razmijenio sam par mailova s korisnickom sluzbom Sony Ericssona i danas dobio jedan mail koji mi se nije svidio. Na pitanje o GPS-u dobio sam odgovor:

"GPS navigacija u modelu X1 potrebuje aktivnu uslugu interneta, podaci se pribavljaju i ažuriraju preko takve veze. Ni preuzimanje karata ne omogućava off-line korištenje GPS navigacije."

Sad, iskreno se nadam da su oni mislili na onaj Wayfinder pa te molim da potvrdis da Garmin instaliran na karticu radi OFF LINE, bez koristenja interneta (citaj velikih troskova).

P.S. Ako sam dobro shvatio iz kraja tvoga posta, stavio si u X1 karticu od 8 GB. Sve dobro radi? Naime, famozna sluzba za korisnike garantira ispravan rad uz karticu od 4 GB, a za sve vece kaze da mogu probati, ali da oi nista ne garantiraju.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža