Ali ta leca bi se trebala pomicat samo kad se nesto fokusira valjda....a ne non stop.
Ali ta leca bi se trebala pomicat samo kad se nesto fokusira valjda....a ne non stop.
Zadnji uredio Sonic : 08-02-2009 u 18:24
Jedno pitanje uz album art...ne radi mi u WM playeru. Recimo u onom iz Windowsa XP radi. Dakle, slika je ubacena putem programa Mp3tag http://www.mp3tag.de/
Kada otvorim u mobu sa WMp nema je, kad je otvorim sa Core playerom radi, isto tako i preko Media panela, slike ima. Zasto onda glupi WMplayer je nece pokazati. Btw. slika je u mp3, nije kao zaseban file (po meni manje "smeca" u folderu gdje je glazba)nego je "embedded".
Primjeri:
primjer mp3:
http://rapidshare.com/files/19855369..._High.mp3.html
Btw. sto je ono pored ? u core playeru? Od X malo dolje ulijevo?
nasao sam da je vec bilo postavljeno pitanje kako kreirati novi sms---> tj njegov shortcut! odg je bio pomocu nekih programcica! ali kojih?! zelio bih na panelu SE panel 1 umjesto shortcuta update da mi bude new sms! any help?
i jos nest dali postoji aplikacija za upalit svijetlo a da nepalim kameru?
Zadnji uredio 22vlaja : 26-08-2009 u 16:59
Sto se prvog pitanja tice... Ne mogu se sjetiti.
No, ja sam koristio slike kontakata na nacin da im dodijelim defaultnu akciju, tj. kada kliknes na sliku kontakta na ekranu, automatski se otvara ili nova poruka ili pozivanje tog kontakta.
Hmmm... Takodjer se ne mogu sjetiti imena programa (ima ih vise...).
Mislim da mozes s Spb Phone Suite ili Launch Managerom... Winterfaceom... Ili nesto slicno postoji u nekom Panelu.
Drugo pitanje... Odgovor je hTorch (samo malo progooglaj). Trebat ce ti, mislim, prethodno i NetCF v3.5 instaliran.
Uglavnom, ono sto trebas znati je to da se ljudima na Xperiji dogadjalo da im se prostor oko led diode doslovno istopi od predugog koristenja svjetla i potom izgubi poravnanje i svijetli u pogresnom smjeru. Dakle, ako nije apsolutno nuzno, nemoj koristiti predugo na defaultnoj jacini - u programu postoji i opcija koja znatno pojacava svjetlo vise od defaultnog - mozda neces moci niti ukljuciti, ali i ako mozes - NEMOJ (osim da, recimo, probas na sekundu).
Za korištenje hotkeysa za pokretanje SMS-a ili nečeg drugog (imenika, npr.) idi u settings, u tabu Personal otvori Buttons i tu podesi kako ti odgovara. Na ekranu i dalje stoji Updates, ali hotkey reaguje na tvoje podešenje.
Također, u opcijama panela možeš napraviti shortcute, sukladno tvojim potrebama (Launcher).
Što se tiče svjetla, FlowBlow ti je dobro odgovorio.
Nasao sam rjesenje, mislim da je to to sto trazis - obican shortcut koji smjestis na "desktop" Xperije ili dodijelis nekoj tipki ili gdjegod zelis, a klikom na njega direktno otvaras pisanje novog SMS-a:
1 - Otvori Notepad na PC-u i u njega kopiraj ovo:
21#"\Windows\tmail.exe" -transport "SMS" -to ""
2 - Snimi file i nazovi ga onako kako zelis da se zove shortcut, npr. "Novi SMS".
3 - Posto je to .txt file, promijeni ekstenziju u .lnk i prebaci na PPC i smjesti u Windows-Start Menu-Programs ili gdje zelis.
Mozes taj Novi SMS shortcut dodijeliti i nekoj od soft tipaka s nekim registry editorom, sa SKTools ili slicnim programom, ali ako ti se neda zezati s tim, instaliraj freeware programcic SoftKey Manager koji radi upravo (i jedino) to.
Aj sad pitanje za najstarije korisnike X1. Čuo sam da je i vama počela lagano otkazivati tipkovnica, piše dupla slova, pa ne piše nijedno,... pa me zanima na koji ste način to sanirali (ukoliko ga niste odnjeli na servis).![]()
trazio sam po netu ali nemrem nigdje nac..
dal neko zna kako sa x1 poslat pjesmu na neki drugi mob prek bluetootha?
Najjednostavnije je resco explorerom.
Nasao sam, ne sjecam se gdje. Inace, mozes editirati shortcut tako da (ako ga ne mozes normalno otvoriti u Notepadu ili promijeniti ekstenziju) otvoris Notepad i shortcut dovuces i spustis u prozor Notepada. Tada ces vidjeti sadrzaj filea i mozes ga mijenjati i spremiti kao .lnk.
Ovdje imas neka pojasnjenja.
Ovaj New SMS shortcut provjereno radi.
Bookmarks