evo par pitanja:
jel se to meni čini ili nema štopericu i odbrojavanje???
Cijena je oko 6000 KN u VB koliko mi se čini, kako onda 4,5k KN u HR?
Ima li softver na Hrvatskom ili samo Engleski?
evo par pitanja:
jel se to meni čini ili nema štopericu i odbrojavanje???
Cijena je oko 6000 KN u VB koliko mi se čini, kako onda 4,5k KN u HR?
Ima li softver na Hrvatskom ili samo Engleski?
Štopericu i odbrojavanje će sigurno imat na bar jedno 1000 načina preko raznih aplikacija
Cijena u VB je oko 450 funti što nije ni blizu 6000 kn.
Software je na engleskom, još nije poznato da li će bit i na hrvatskom, toplo se nadam da neće, jer bi to bilo baš kao i windowsi na hrvatskom, glupost![]()
Citao review http://www.racunalo.com/komunikacije...stopada-2.html pa pisalo da je 600 funti.
Ja se isto toplo nadam da nece bit HR prijevod, iako sam na XPu koristim HR prijevod cisto tolko što mi je to ono, glupo mi je kako prevode pa da se divim njihovim glupostima
Znam da će imat aplikacije za štopericu i odbrojavanje al ipak. Malo mi glupo da nema u softveru.
BTW: Ako napadne tkz. "zloćudni softver" ilivam virus, kako ga se riješit? Na symb. 3rd se riješi formatiranjem moba, a na WM6.1?
EDIT: mislio sam na vraćanje na tvorničke postavke na NOKIA s neke 2-3 tipke pri uključivanju. Dali je tako i s WM 6.1 odnosno X1?
EDIT 2: Jel nešto strašno tih 64k boja, odnosno jel se razlika primjeti u normalnom korištenju?
+ kako se kod tih touchscreen mobova zaključa tipkovnica, odnosno ekran?
i jel ima taj mob handwritting opciju? Da mogu s stylusom pisat, iako necu da ne oštetim ekran![]()
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 29-11-2008 u 19:00
Bookmarks