Da nastavim
Mislim da je tipkovnica jedna od stvari zbog koje sam se i odlučio kupiti xperiu i nisam se prevario. Kada je otvorena cijeli mobitel lijepo leži u obje ruke. Malo treba vremena da se na nju navikne ali kada se na nju adaptirate jednostavno letite preko nje. Nakošeni ekran pisanje puno olakšava dok jedina stvar koja mi na tipkovnici fali je desna shift tipka.
Što se tiče multimedije, zvuka i slušalica koje dosta koristim večinom za slušanje pjesama moram reći da ću morati instalirati coreplayer da vidim razliku naspram WMP-om. Zvuk preko zvučnika nije loš za preslušavanje snimljenih razgovora i kratko pregledavanje pjesama i videa ali da bude mali kazetofon to nikako. Za odličan zvuk prikopčajte slušalice te čete morati smanjivati zvuk ako ne želite oglušiti.
Što se tiče igrica orginalno dolaze 4 sa time da je Bejeweled trial. Najviše igram Sudoku križaljku. Ako želite više igrica dade se naći i besplatnih i koje se plačaju iako one besplatne nisu za xperiu pa ne budu preko cijelog ekrana.
Internet radi odlično bez puno problema, tu i tamo se zna desiti da uspori ili da zamrzne na trenutak. Opera je preglednik koji najviše koristim. Ako surfate internetom za nekim podacima ili se dopisujete stylus i tipkovnica su potrebni. Ako imate neke portale već sačuvanje u favoritima i namjeravate samo čitati posao vam je olakšan jer sve možete jednom rukom gdje pomaže optički joystic. Večina stranica se učitavaju vrlo brzo a tekst se u večini slučajeva prilagođava širini stranice u zumiranom stanju tako da ne morate skrolati lijevo desno već samo gore dolje.
Mislim da se ovdje xperia najbolje iskazala.
End of part 2
EDIT:
Koliko sam ja skužio za povratak na panel se koristi tipka za prekid poziva ali ona ne ugasi aplikaciju koja se koristi već je samo "prikrije" te ju morate ugasiti preko task managera u ćošku. Ta stvar i nije loša ako radite više stvari od jednom pa možete se tako prebacivati sa aplikacije na aplikaciju a da ih ne gasite. Jedino što ako ih je previše otvoreno uspori uređaj. Za sve ostalo X u ćošku.

.gif)
Odgovori uz citat

Bookmarks