Zavisi za kakve ti svrhe treba mobitel?
Pozdrav svima..
Dvoumim se između ove 2 Nokie, pa ako ima netko kakvih iskustava..
Za e65 sam već i čula neke komentare ali za 5610 zbilja ne znam.
Razlika u cijeni mi je vrlo mala (produženje tele2 pretplate), pa se ne mogu odlučiti.
Važno mi je trajanje baterije, klizna su oba, lijepa su mi oba, a što se tiče symbiana, imam već n73 i to mi ne igra neku ulogu.
U principu možda bih radije uzela 5610 ali nisam još upućena kakav je mob jer ga nema zasad baš puno ljudi, koliko vidim.
Savjeti?
Hvala...
Zavisi za kakve ti svrhe treba mobitel?
znaci ako ne kanis koristit symbian i wlan (koji e65 ima) uzeo bih 5610, noviji je mob, xpress music, lijep mi je , vidio sam reviewe na youtubu i mob mi je predobar..Vjerovatno ce ima i jacu bateriju...
ako vec imas N73,onda 5610 svakako.uz to sto je zgodno dizajniran,ima i sve sto ti moze trebati.
A ne znam sad bas,5610 ti nije symbian,ima bolju kameru od E65,ali to je to,E65 ima prednost symbiana,WLANa,mislim da ti je bolje sa symbiana ostat na symbianu,ali opet je pitanje sto ti zelis
evo ja sam nokiu 5610 uzeo neki dan prvenstveno zbog glazbenih funkcije i moram reci da sam prezadovoljan sto se tice zvuka i opcija ! Ali ne samo zbog toga, mobitel stvarno ima sve , dobru kameru , brdo opcija i izgled mi je stvarno premocan, posebno u crveno-crnoj kombinaciji , iako sam bio skeptican zbog kritika na cvrstocu mobitela moram priznati da me ugodno iznenadio ! Prakticki jos mu nisam nasao neku losu stranu a i nadam se da necu ...
Bookmarks