ja priznajem da u nijednom programu nisam profesionalac po mom objektivnom mišljenju...
Nije bitno koje ćeš programe koristit, bitno je da ti oni omoguće da u što kraćem roku napraviš što kvalitetniji uradak.
Ja recimo radim u Dreamweaveru kod stranice i postavljam layout
CorelDraw koristim za pravljenje vektorske grafike( obrubi web stranica, gumbi itd. ),Corel Paintshop koristim za obradu slika ( retuširanje i rezanje ), Photoshop koristim samo ako mi treba neki specijalni efekt na sliku koju ne mogu napraviti Pantshopom... Macromedia Flash koristim za flash programiranje i izradu animacija ( mnooogo mogućnosti, ali kad si sve organiziraš, vrlo je jednostavan program, pun helpa... ) Cinema4D koristim za izradu 3d objekata te animaciju istih...
Iako Macromedia recimo ima sve što mi je potrebno da napravim jednu web stranicu ( freehand, dreamweaver, flash ... ) ja se mnooogo bolje snalazim uporabom više programa i time se mogu posvetit detaljima i naravno ubzat rad...
Od kad znam za sebe, jedina pomoć mi je bila F1, kao i jedina knjiga za učenje i google.com kao izvor sample-ova...

Bookmarks