hihih, već mi dugo nitko nije uletio s nekom spikomnema uleta.. pošalješ piće. klasika
![]()
hihih, već mi dugo nitko nije uletio s nekom spikomnema uleta.. pošalješ piće. klasika
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E mogla bi baš i napisati neke bisere koje su proljevali ili si ti od onih kojima muški ni ne pokušavaju prilaziti!
Moramo u Chataonici kada u ostalom dijelu foruma nema ništa zanimljivoga postati!
Gdje su oni obični klasici: "Treba mi partnerica za kino i kokice, jesi li danas slobodna?"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da, slanje pića . . .
ma ziher ti je netko uletio sa sa raskopčanom šuljom, oko vrata "lančić" s raspelom debljine šake malog djeteta, na ruci zlatni sat, zavlači dok priča, platio ti cugu, rekao da te vani čeka mećka, naravno najnoviji model, na retrovizoru krunicu, u pretincu sve novije kompilacije cajki, . . .
ne moram dalje . . .
i kaj ti napraviš na to?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ulet 1. "E, imaš ti doma WC školjku??" Ona: "Imam", ti:"evo, imamo nešto zajedničko"
Ulet 2.: "E, u moju vešmašinu ti stane 6 kila rublja, aha...."
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
stvarno nemogu vjerovat da se i meni to može dogodit!? Da mi se netko toliko svidi na prvi pogled? Dugo nisam vidio tako lijepu ženu, a da nekažem tako pametnu,vedru i nasmijanu osobu.....stvarno je sretnik onaj ko te može imati,s tobom dane provoditi i dijelite dobre i loše trenutke....
AAA?!!!
drug, nismo mi toliki romanticari na ovome forumu..heh![]()
ne bokte kaj ak idem van u fontanu i sokol znači da bu neko tak upao..tak upadaju seljačine, a tamo ne idu seljačine
kaj onda ak ti ideš na tekme znači da buš trebi upao kajaznam, očemo na sjeveru ili istoku ale ale ale![]()
nema upada, pošalje se piće i to je to.. možda će imat sreće,a možda i neće![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks