Upadnes joj...Gle da si ti droga ja bio bio ovisnik...
Ili
Znas li mozda koji je najsigurniji par na kladionici?Ja i ti!
a ovaj je od mog frenda:e curo te mozemo ja i moja 2 frenda skarati...(dobio je odjeb)
Nemam pojma, obično budem pijan![]()
Україна
Upadnes joj...Gle da si ti droga ja bio bio ovisnik...
Ili
Znas li mozda koji je najsigurniji par na kladionici?Ja i ti!
a ovaj je od mog frenda:e curo te mozemo ja i moja 2 frenda skarati...(dobio je odjeb)
Nadam se da su ti tvoji frendovi malo stariji od tebe![]()
Україна
Ulet je vrlo mutav![]()
Україна
Ma samo joj uletiš i kažeš: BOK ja sam Hrvoje Horvat...a kasnije sve ide svojim tokom... komentiraš njen odgovor...bla bla...
![]()
ak nema šanse vidjet ćeš po njenoj faci...haha... Kad si pijan svi uleti ti izgledaju dobro.... tak da ono...
EDIT: ZAboravio sam najpopuilarniju: ODNEKUD SI MI POZNATA!!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma netreba meni to...nego mi trebaju ovi smjesni, jadni uleti, jer to kao za predstavu da bude malo komicna...
treba mi neznam kak ide ona nesto jel ti tata kemicar??
Otreso bi te ko seljak balu
ili
Podero bi te ko budala 100 eura
na jedan od ta dva ce vecina cura past..provjereno.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Najkomicniji je bio na moru u 3 srednje, mrtvi pijani smo se zajebavali s onim uletima "di ste pcele, ovdje med", "di ste bombe, ovdje terorist" i slicnim pa bio je jedan s livadom itd.
I sad prolazimo pored kafica i frend se spetlja i izvali curama "di ste krave, ovdje pasnjak"!
I dan danas je![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
ma vi ste bzvz![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ne bokte kaj ak idem van u fontanu i sokol znači da bu neko tak upao..tak upadaju seljačine, a tamo ne idu seljačine
kaj onda ak ti ideš na tekme znači da buš trebi upao kajaznam, očemo na sjeveru ili istoku ale ale ale![]()
nema upada, pošalje se piće i to je to.. možda će imat sreće,a možda i neće![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks