Imam problem: Ponekada mi se dok snimam video zapis ugasi d900i...mislio sam kako je to zato jer sam držao pauzu par puta (iako baš to nema veze), pa sam mislio da je zato jer je osvjetljenje na najjačem (možda dođe do nedostatka energije - nije ni to), pa sam mislio da je zbog temperature baterije (bila je 43C nakon toga gašenja, ali provjeravao sam ranije, bilo je 47C-neznam koliko smije najviše biti)...Uglavnom, to mi se nasumično javi, jednom mi se javilo dok sam bio vani, sunčan dan...2-3 puta na koncertu...uglavnom radi, ali tu i tamo se zna ugasit, samo izbljedi ekran..kao kod uploada igrica ako nešto pođe po zlu...i onda on dođe sebi ili ga najčeše ugasim pa upalim...Video zapis je naravno izgubljen, ili ako nisam ugasio mob onda se pojavi pokretanjem novog snimanja - samo su čudne vrijednosti: npr 1. video kod kojeg je došlo do gašenja traje par minuta, 2. video traje 10 sec. I onda dobijem 2. video od 10 sec ali 27 mb npr. - nešto tipa 10 000 frameova...čudne vrijednosti... Software je: D900iXEGF2 - onaj modani by Seky. Neznam jeli to Software bug ili možda temperatura baterije, ili procesor koji je slab...?