evo sad sam proba to napravit sad me ne gori ono E SLOVO NA DISPLAYU
PA CEMO VIDIT DANAS TOKOM DANA JELI UREDU SVE
Da, baš tako, pokaže ti se mob. na kompu kao izmjenjivi disk i copy=>paste!
evo sad sam proba to napravit sad me ne gori ono E SLOVO NA DISPLAYU
PA CEMO VIDIT DANAS TOKOM DANA JELI UREDU SVE
Evo Danas Sve Radi Ok
Mislim Da San Riješio Sad Ovaj Problem
Zahvaljivam Puno Na Odgovoru
Vjerovatno Je To Bilo To
Hvala Puno
Ok radi sve.Hvala
evo ovo opet neradi dobro neznan sta mu je izbaciva non stop kad prican
sad mi gori slovo G na displayu
prčam i onda prekine i nema mreže piše
ako neko zna neka javi
koja si mreža
Koji firmware imaš utipkaj u mob *1234# i napiši svoj firmware,kod d900i neki firmware su bugoviti kada se pita signala,i ako si na vip-u onda sigurno ti iskače da nema signala
T-mobile 098
i aparat je slobodan nije kupljen u t-mobile
nije kodiran
upisa san to ali mi nista ne izbaciva
ja mislin da je to do softwera nesto ili
do hardwera nemam pojma zasto to
ispričavam se ovo je pravi kod *#1234#,i napiši firmware koji imaš pa ćemo dalje ustanovit dijagonozu za mob
Zadnji uredio Alienware : 29-12-2007 u 19:22
PISE OVAKO
Dev.Version
D900iXFGE2
stavio sam sad 1900
ali sad mi uopce zasad nema signala
a koji je postupak flashiranja
Jedno pitanje evo kupio sam Samsung d 900 prije nekih godinu dana ali to sad nije bitno i kad ubacim bilo koju memory karticu mobitel ju prepoznaje i normalno mogu stavljati na nju i ostale stvari preko bluetootha ali problem je kad ukopcam usb kabal preko kompijutera u pc studio 3 program koji sam instaliro preko cd-a i drivere koje sam dobijo u kutiji sa mobitelom , u tom programu mi ne prikazuje memory karticu nego samo one foldere koji su u mobitelu , Pa me zanima dali u d900 mora ici neka posebna originalna kartica za njega da bi u programu mogo stavljati direktno sa kompa na nju ili ima neki drugi problem ? Molim za pomoc ako ovakva tema vec postoji molim admine da mi daju link a da ovu temu obrišu jer ja temu vezano za to nisam našao![]()
Usput našo sam odgovor za mobitel d900i a slicno je i kod mene i riješio sam svoj problem ali neznam obrisat temu pa bi bio zahvalan da vi to ucinite , Usput sve pohvale za Forum sve probleme koje sam imao oko mobitela pomoću vas sam ih i sredio , Hvala jos jednom![]()
Prijatelju za sve postoji search-
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52229
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52098
Izbornik->postavke->postavke mobitela->usb postavke->Mass storage i kartica ti se prikaže kao izmjenjivi disk na kompu i prebacuješ direktno na nju
prijatelju temu ti briše mod. ili s.mod
samo mala opaska to je samsung po defoltu ttrebo napravit tak..neznam kaj im trebaju takve sitne musice koje odvrate dobar dio ljudi ..
isto treba bit mozak da na jaci , noviji model mobitela (u600) stavis slabiju bateriju od pretkodnika (d900) .
i onda glupost sa nemogucnsti pregledavanja slika na memorijskoj kartici samo s jedno tipkom gore-dole ...bah
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Imam samsung d900i i zanima me kako cu pojacati zvuk zvucnika za reprodukciju mp3 i ostalih audio sadrzaja. znam za onaj kod *#8999*8378# ([URL="http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34114#post718507"])
ali meni nije isti ko na d600 a samim tim ni nacin? molim nekoga ko zna kako da mi objasni
1.Upiši u mob kod "*#8999*8378#"
2.Stisni 2 dva puta
3.idi na IIS NORMAL (ili pritisni 9)
4."Rx vol."
za10, izaberi 0
orginalna jačina zvuka
level 10 = 10
level 9 = 18
Hvala ali nije mi takav taj tajni meni. Hocu rec kad odem na H/W test > Audio Setting u meniu nigdje nemam ISS normal (to imam na D600, tu je drugacije). Na D600 sam sve to naso i promjenio to i sad se jako cuje ali na D900i nemam ISS normal nego samo NORMAL, NORMAL2 (keytone), Headset, Loud SPK SUP, Loud SPK SDN, Loud SPK EXT, Loud SPK Out only, Yamaha AMP vol., Yamaha MEL vol., MIDI spk, MIDI ear, Bluetooth, MP3 spk, Mp3 ear, AUDIO AMP, MAX ALLINPUT, MAX AINPUT, ANALOG NORMAL, ANALOG Headset, Whisper TxGain, MP3 Codec SPK, MP3 Codec EAR.
Zadnji uredio ipastrovic : 01-01-2008 u 23:23
e i molim te da mi navedes orginalne vrijednosti za sve jer sam to sve izmjeso (na d600). Meni je:
level 10 = 10
level 9 = 18
level 8 = 21
level 7 = 25
level 6 = 30
level 5 = 35
level 4 = 40
level 3 = 45
level 2 = 50
level 1 = 100
Jeli ovo tocno?
Zadnji uredio ipastrovic : 01-01-2008 u 23:23
E i ako je bitno. Frimware je D900iXFGE2
Da to su točne vrijednosti,firmware nije bitan,tebi opcija "EDIT" je stran pojam ?
Ma nije nego sam zaboravio da tog ima. Molim te pomozi mi oko ovog.
treba mi memorijska za d900i od 1gb
feniks mi je najblizi i ne da mi se ic nigdje drugdje, al od svega ovog ponudjenog ne kuzim koja je od ovih svih microSD
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...s=0#paging_nav
Bookmarks