frend si je zajebao mobitel. stavio je privatnost na poruke 2 mjeseca nije dirao mob. i sad nezna koja mu je sifra.
zna samo da počinje sa 5 i da je komb. brojeva 589
što da sad uradi
frend si je zajebao mobitel. stavio je privatnost na poruke 2 mjeseca nije dirao mob. i sad nezna koja mu je sifra.
zna samo da počinje sa 5 i da je komb. brojeva 589
što da sad uradi
iPhone je tu....
možda je ova tema postala već dosadna, ali dali je netko uspio pronać koji kodovi su potrebni i koji postupak da bi se pojačao zvučnik na d 900i, već na puno foruma sa naišo na kodove, i sve bude u redu dok ne uđem u tajni meni, naime na d 900i nema onog IIS pa dalje ne znam kako namjestit da mi zvučnik bude jači
također gdje se može pronać nešto više o d900i moding
hvala
prvo pozdrav svima !
evo trazio sam malo po forumu ali nisam nista naso jer neznam sta trazim....D:
uglavnom htio bi na mobu staviti neku svoju melodiju za zvuk poruke no kako vidim spominje se firmware al neznam ni sta je to :S
pa bih molio da mi pomognete, da mi date neki link gdje je to i neki link s uputama...
naravno ako je to moguce napraviti na navedenom uredjaju...
Hvala puno
D900i je Dragonfly platforma a na njoj je nemoguće staviti vlastite zvuke za sms
D900I MI JE UPAO U VODU.OSUŠIO SAM GA I POKUŠAO UPALITI ALI NIŠTA.MOŽE LI SE NEŠTO UČINITI DA PRORADI
UNAPRIJED HVALA
Trebao si odmah izvaditi bateriju i onda ga osusiti.Ovako sutra pravac servis
Tko rano rani, zajebo je pjetla
imas tu pojedinosti o istoj situaciji
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17391
Ljudi čuda Se Dešavaju.pokušam Upaliti Mobitel Upali Odmah Kao Da Ništa Nije Bilo Svi Podaci Netaknuti Samo Se Sat Poremetio.
I Believe I Can Fly
![]()
![]()
ti si vrlo sretan covjek.
ne bi htio pesimistićan , al meni je tak mob upao u wc školjku ( duga prića) . odmah sam ga otvorio i osušio , radio je on al se nakon nekok vremena poćeo svako malo gasit ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Pod obavezno u servis!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bas tako, da ga stave u ultrazvucnu kadu jer ako to ne napravis u medjuvremenu korozija ce napredovati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Posjedujem ovaj telefon i imam Pc Studio 3 sa USB kablom.Sa ovim programom mogu prebaciti fajlove izmedju racunara i mobitela al ne mogu prebaciti recimo neki mp3 mix od 200MB na memory card jer je nema u opcijama PC Studija.Sta treba da radim i ako postoji neko drugo rjesenje koje je?Hvala
Aha znaci koliko sam razumio telefon trebam prebacit u mass storage nacin rada da bih mogao prebacit taj mix na memorisku karticu od 512Mb recimo koju sam kupio?
Da, baš tako, pokaže ti se mob. na kompu kao izmjenjivi disk i copy=>paste!
Ok radi sve.Hvala
Jedno pitanje evo kupio sam Samsung d 900 prije nekih godinu dana ali to sad nije bitno i kad ubacim bilo koju memory karticu mobitel ju prepoznaje i normalno mogu stavljati na nju i ostale stvari preko bluetootha ali problem je kad ukopcam usb kabal preko kompijutera u pc studio 3 program koji sam instaliro preko cd-a i drivere koje sam dobijo u kutiji sa mobitelom , u tom programu mi ne prikazuje memory karticu nego samo one foldere koji su u mobitelu , Pa me zanima dali u d900 mora ici neka posebna originalna kartica za njega da bi u programu mogo stavljati direktno sa kompa na nju ili ima neki drugi problem ? Molim za pomoc ako ovakva tema vec postoji molim admine da mi daju link a da ovu temu obrišu jer ja temu vezano za to nisam našao![]()
Usput našo sam odgovor za mobitel d900i a slicno je i kod mene i riješio sam svoj problem ali neznam obrisat temu pa bi bio zahvalan da vi to ucinite , Usput sve pohvale za Forum sve probleme koje sam imao oko mobitela pomoću vas sam ih i sredio , Hvala jos jednom![]()
Prijatelju za sve postoji search-
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52229
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52098
Izbornik->postavke->postavke mobitela->usb postavke->Mass storage i kartica ti se prikaže kao izmjenjivi disk na kompu i prebacuješ direktno na nju
prijatelju temu ti briše mod. ili s.mod
samo mala opaska to je samsung po defoltu ttrebo napravit tak..neznam kaj im trebaju takve sitne musice koje odvrate dobar dio ljudi ..
isto treba bit mozak da na jaci , noviji model mobitela (u600) stavis slabiju bateriju od pretkodnika (d900) .
i onda glupost sa nemogucnsti pregledavanja slika na memorijskoj kartici samo s jedno tipkom gore-dole ...bah
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Imam samsung d900i i zanima me kako cu pojacati zvuk zvucnika za reprodukciju mp3 i ostalih audio sadrzaja. znam za onaj kod *#8999*8378# ([URL="http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34114#post718507"])
ali meni nije isti ko na d600 a samim tim ni nacin? molim nekoga ko zna kako da mi objasni
1.Upiši u mob kod "*#8999*8378#"
2.Stisni 2 dva puta
3.idi na IIS NORMAL (ili pritisni 9)
4."Rx vol."
za10, izaberi 0
orginalna jačina zvuka
level 10 = 10
level 9 = 18
Bookmarks