Sada cu ti iskreno reci, ja cak ostavim i SIM karticu i SD karticu,
posto to nije pametno ali uvijek napravim BACKUP.
Osobno ti preporucujem vadi sve van, nemoj biti lud ko ja...![]()
Sada cu ti iskreno reci, ja cak ostavim i SIM karticu i SD karticu,
posto to nije pametno ali uvijek napravim BACKUP.
Osobno ti preporucujem vadi sve van, nemoj biti lud ko ja...![]()
Citao sam na negdje na internetu da neki mobiteli imaju mogucnost stavljanja i vađenja kartica u radu(dok je mobitel ukljucen)
Sta ti kazes na to.
Da SD kartice da ali SIM-a za E900 neeee.
Recimo ako flashiras mob i ti vadis SD mislim da je mozes baciti ali ne mora znaciti...
Kad je mob u funkciji mozes slobodno izvadit van ili je stavit tu se nebi trebalo nista dogoditi.
Exotixca,
kad ce se nasi mobovi napokon zatresti uz zvuk sms-a?
Makar standardnih, ako vec i ne mp3-ca na kojima, kako sam shvatio, radis...
Svaka ti cast, ovako nam sparas novce da si ne mijenjamo mob vec mozemo koristiti ovaj.
Premda, iskreno, meni se sve cini da cu ja svoj E900 u konacnici utopit za D900, no samo bas sada nisam pri parama.
Prvo, mob mi je znacajno sporiji sa tim zadnjim Ruskim firware-om. Spadam u brzotipkace poruka i izludim kad ga moram cekati nakon tipkanja da on "otipka" ostatak koji nije stigao
Drugo, sto je u biti ozbiljnije, imam naviku budjenja putem moba i ovisno o stupnju odmorenosti, koristim snooze funkciju. I sad, kad imas E900, vrlo lako ti se dogodi da dok hoces stisnuti npr bocnu tipku jer je najdalja od touchpad-a, ipak u konacnici "zagrijes" dismiss umjesto snooze i fino kao ja 2x zakasnis na posao.
******, nisam pametan....
Exotica, svaka ti čast![]()
Biš mogao otvoriti ovakvu temu za D600, jer bih ga stvarno izmijenio i sve to![]()
Exotica jel ima sta novo za nase ljubimce!?
Jel kujes st veliko?![]()
ja inace o ovom pojma nemam ali me zanima... kako mogu vidjeti koji FW imam? i ono u prvim postovima je pojasnjen postupak, jel?
hvala
Bookmarks