To ti je normalno,ja imam 6233 i ista stvar se dešava svaki put kad promjenim temu.Malo živcira ali ima nekih tema uz koje idu dobre melodije.
nemojte se ljutiti, nisam znala kako bolje formirati naslov...
imam nokiu 6234 i super je i sve...no, primjetila sam da kad promijenim temu promijene mi se i zvukovi za poziv i poruku...e sad, je li to normalno ili je neki bug???
jer mi je stvarno iritantno to kaj se odmah i to mijenja skupa s temom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To ti je normalno,ja imam 6233 i ista stvar se dešava svaki put kad promjenim temu.Malo živcira ali ima nekih tema uz koje idu dobre melodije.
meni se svaki put sve vrati na defaultne postavkesvi tonovi osim tonova budilice...
stvarno glupo
no dobro, barem znam da nije do softwarea...tnx![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tutlek stvar ti je u tome ako već nisi saznala da kada netko pravi temu za
tu seriju softvera onda ima mogučnost da ubaci i melodije za zvono kao i
poruke.
To mu omogučava sam program za izradu tema, tako da tebi izgleda da se
prebaci na defaultne postavke ali ustvari onaj tko je pravio temu nije ništa
mjenjao tako da sam program ih ubaci u temu!
To zna nekada iznenaditi interesantnom melodijom ali nekada i iritira tako
svaki put kada stavljaš novu temu morala bi i pogledati melodije u
postavkama!
![]()
Zadnji uredio VuKi : 08-02-2008 u 18:07
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da, istina...neki dan sam stavila jednu temu i promijenile su se sve melodije s tim koje je stavio...
uplasila sam se da je mozda neki bug pa da ga nosim da mi to rijese, al nis...morat cu se naviknuti...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks