Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    Honor Magic V2
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    27.458
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.458, Nivo: 40
    Bodovi: 27.458, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 99,6%
    Ukupna aktivnost: 99,6%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ljudi ili sam ja lud ili što već ali ja se uistinu ne snalazim sa ovim svim softwerima i što ti ja znam čega sve ne,svi pišu kao sve je lagano i tako a ja kada hoću samo otkodirati hebenu motorolu(v360v)treba mi cijela knjiga,te uzmi ovaj soft te uzmi onaj nitko ne kaže kako taj program uzgred radi pa sa tp -om pa bez tp-a što uzgred uopće nemam pojima što je,nismo baš svi experti za mobitele da sad će reći neki pa onda plati otkodiravanje ali da kažem zato i jesam na ovom forumu da nešto i sam naučim jer tako znam da je početak težak ali ja uistinu sam tek počeo ozbiljnije se baviti mobitelima,negdje sam pročitao da recimo program RSDlite mora biti upaljen zada bi se moglo dalje raditi na motoroli a ne kaže se kako što tu napraviti pa recimo skinuti drivere za motorolu ima link ja odem na njega ,a on me vodi sve dalje i dalje dok na kraju ne pokupim sve žive viruse ili sam toliko glup pa ih ne znam skinuti,ali nije to samo sa driverima ima tu dosta programa koji te ne vode nikamo da ne kažem da nema niti nikakvio objašnjenja čemu služi,a skonuo sam čak i neke demo?? programe ma svakvih sranja sam se naskidao a da se nisam maknuo od nule,nabavio sam kabal ali što mi to sve znači kada se već tri dana zahebavam a da se nisam kažem maknuo od nule,ajde ovako ako netko ima živaca i volje pa da mi pomogne da se sastanemo preko mns-a jer mislim da ovako neču daleko dogurati ili se varam ne znam kažem te imaš ovaj program te ovaj ne valja sad imaš onaj taj je dobar i tako se samo vrtim u krug evo ovo je moj mns: robi64@windowslive.com pa ako netko hoće mi pomoći tu sam

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao robi64 Pregledaj post
    ma ljudi ili sam ja lud ili što već ali ja se uistinu ne snalazim sa ovim svim softwerima i što ti ja znam čega sve ne,svi pišu kao sve je lagano i tako a ja kada hoću samo otkodirati hebenu motorolu(v360v)treba mi cijela knjiga,te uzmi ovaj soft te uzmi onaj nitko ne kaže kako taj program uzgred radi pa sa tp -om pa bez tp-a što uzgred uopće nemam pojima što je,nismo baš svi experti za mobitele da sad će reći neki pa onda plati otkodiravanje ali da kažem zato i jesam na ovom forumu da nešto i sam naučim jer tako znam da je početak težak ali ja uistinu sam tek počeo ozbiljnije se baviti mobitelima,negdje sam pročitao da recimo program RSDlite mora biti upaljen zada bi se moglo dalje raditi na motoroli a ne kaže se kako što tu napraviti pa recimo skinuti drivere za motorolu ima link ja odem na njega ,a on me vodi sve dalje i dalje dok na kraju ne pokupim sve žive viruse ili sam toliko glup pa ih ne znam skinuti,ali nije to samo sa driverima ima tu dosta programa koji te ne vode nikamo da ne kažem da nema niti nikakvio objašnjenja čemu služi,a skonuo sam čak i neke demo?? programe ma svakvih sranja sam se naskidao a da se nisam maknuo od nule,nabavio sam kabal ali što mi to sve znači kada se već tri dana zahebavam a da se nisam kažem maknuo od nule,ajde ovako ako netko ima živaca i volje pa da mi pomogne da se sastanemo preko mns-a jer mislim da ovako neču daleko dogurati ili se varam ne znam kažem te imaš ovaj program te ovaj ne valja sad imaš onaj taj je dobar i tako se samo vrtim u krug evo ovo je moj mns: robi64@windowslive.com pa ako netko hoće mi pomoći tu sam
    Pa čekaj,odi redom, ovo si vjerojatno čito,al mislim da kad bi išo lagano baš ti koracim da bi moro uspjet,ama baš ti je sve objašnjeno..ajd plizz još jedanput pročitaj redom polako,korak po korak,nemoj gubit nadu i živce.. svi smo se mi najadili i šizili,ali na kraju uspjeli,pa ja strogo vjerujem da ćeš i ti!

EDIT; Linkovi za direkt download koji te neće vodit nikud dalje...
    RSD lite 4,1 DOWNLOAD

P2k driveri DOWNLOAD

P2k Easy tools 3,9 DOWNLOAD

Reflash by Motox DOWNLOAD
    R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx
    Zadnji uredio The Judge : 11-02-2008 u 21:53

Slične teme

1. Motorola v360v unlock
    By coby in forum Motorola
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 30-12-2006, 20:37
  2. V360v - promjena firmware-a && unlock ?
    By Vincent.Vega in forum Motorola
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 27-09-2006, 12:21
  3. Odgovora: 11
    Posljednji post: 17-08-2006, 22:08
  4. unlock 6101 preko kodova
    By tomek7 in forum Nokia
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-08-2006, 21:36
  5. slike preko cijelog ekrana na v360v
    By volume5 in forum Općenito
    Odgovora: 10