Prikazujem rezultate 1 do 25 od 117

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    LG KU-990
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.114
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.114, Nivo: 15
    Bodovi: 4.114, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako si radio preko efs media buildera...otvori taj program...odi na EFS explorer..izbacit će ti dva prozora(daljinji prozor je naziva LGE EFS Explorer...a ovaj prvi je Select port....sad uštekaj usba data cabel..i izbacit će ti poruku (na kompu) u Select portu....tamo samo kjlikni na onaj kvadratić oi stisni select..kad si to napravio MORAJU ti se pokazat u prozoru LGE EFS Explorer nazivi "foldera" na mobu..zamjeni folder naziva TOTO u naziv LGAPP i stisni refresh negdje malo dalje od naziva..na kraju u istom prozoru(LGE EFS Explorer)odi na disconnect(nalazi se na sredini prozora lijevo)i to bi trebalo biti to!!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tbws4e Pregledaj post
    ako si radio preko efs media buildera...otvori taj program...odi na efs explorer..izbacit će ti dva prozora(daljinji prozor je naziva lge efs explorer...a ovaj prvi je select port....sad uštekaj usba data cabel..i izbacit će ti poruku (na kompu) u select portu....tamo samo kjlikni na onaj kvadratić oi stisni select..kad si to napravio moraju ti se pokazat u prozoru lge efs explorer nazivi "foldera" na mobu..zamjeni folder naziva toto u naziv lgapp i stisni refresh negdje malo dalje od naziva..na kraju u istom prozoru(lge efs explorer)odi na disconnect(nalazi se na sredini prozora lijevo)i to bi trebalo biti to!!
    ljudi pomagajte..sad sam promjenio lgapp u toto i pozutio je i meni display i pise refreshing..sad mi lge efs explorer neprepoznaje mobitel i nema nikakvih foldera..kako da ga vratim u normalu..popizdio sam..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dbrdaric Pregledaj post
    ljudi pomagajte..sad sam promjenio lgapp u toto i pozutio je i meni display i pise refreshing..sad mi lge efs explorer neprepoznaje mobitel i nema nikakvih foldera..kako da ga vratim u normalu..popizdio sam..
    Jel ti nije uspijelo po ovom napisanom?

ako si radio preko efs media buildera...otvori taj program...odi na EFS explorer..izbacit će ti dva prozora(daljinji prozor je naziva LGE EFS Explorer...a ovaj prvi je Select port....sad uštekaj usba data cabel..i izbacit će ti poruku (na kompu) u Select portu....tamo samo kjlikni na onaj kvadratić oi stisni select..kad si to napravio MORAJU ti se pokazat u prozoru LGE EFS Explorer nazivi "foldera" na mobu..zamjeni folder naziva TOTO u naziv LGAPP i stisni refresh negdje malo dalje od naziva..na kraju u istom prozoru(LGE EFS Explorer)odi na disconnect(nalazi se na sredini prozora lijevo)i to bi trebalo biti to!!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije..nece mi uopce da nadje mobitel pa da mogu u te foldere promjeniti onaj prvi naziv

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nije..nece mi uopce da nadje mobitel pa da mogu u te foldere promjeniti onaj prvi naziv
    Jel si probo reinstall programa,drivera?

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam a kak se to radi..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam a kak se to radi..
    pa jel si instaliravao kakav program,drivere i sl...?

Slične teme

1. Obavijest: Procitati prije otvaranja novih tema
    By imaticx in forum Općenito
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-09-2007, 17:16
  2. Otvaranje novih tema - procitati!
    By flOoKi in forum Igre
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-10-2006, 20:15
  3. SE t230 ubacivanje tema i igara
    By Zeus in forum Općenito
    Odgovora: 3