niičeg o.O
Odričen se petica iz matematike...hahahahaha
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
niičeg o.O
odricem se ljubavi![]()
ukratko ono kaj nemrete imat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ja se odreko male pive...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pretjeranog rada, male pive, baterija za daljinski, 2 para starih carapa, vozacke...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jesam vjernik ali ne u toj mjeri da ce vjera upravljat mojim zivotom stoga se ne odricem nicega
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
odričem se svega što moj život čini besmislenim,svega što me čini zaokupljenim ,što me paralizira da stvari gledam drugačije nego što ih gledam svaki dan,svega što me trenutno usrećuje a dugoročno čini tužnim,svega što je uništilo dijete u meni i pretvorilo me mu monstruma svakodnevnice,gladnog uspjeha i većeg htijenja nego što je potrebno u uvom sumornom trenutku kad tonemo sve dublje i dublje a ne želimo vidjeti gdje je izlaz jer se bojimo istine.
a istina je tako blizu nas.
ja se odričem svoje žene,ili mijenjam za mlađu!Za vrijeme korizme![]()
svake godine ista tema..a ovo nije krscanski forum..a na naslov teme, trebalo bi dodati - ...li za vrijeme korizme ''(zajebancije)''![]()
Ja se odričem bolesti, gladi, umora, dosade....
Odričem se smrti
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks