Preko programa nokia software upadet...i tamo sam ubacio softver i tamo...e sad ovo kad udem u taj program onda mi pise ovak nokia 6680 (RM-3G) a ispod toga firware version a jos ispod toga update:5.04.07 i onda mi pise sa desne strane reinstall
Preko programa nokia software upadet...i tamo sam ubacio softver i tamo...e sad ovo kad udem u taj program onda mi pise ovak nokia 6680 (RM-3G) a ispod toga firware version a jos ispod toga update:5.04.07 i onda mi pise sa desne strane reinstall
evoga upravo sam sad probo sve sta sam se sjetio i sa mem. kartivom,bez nje,pod punjacem.....ali mob je i dalje mrtav...neznam sta da radim
ti nemozes vise nista oko moba, meni je bio slican problem sa n70, ali ja sam isao preko pheonixa, a ne preko nsu i puklo mi je u pola procesa, i od tada je mob mrtav, a posto je to bb5 serija telefona mozes jedino da ga vratis u zivot preko box-a, pa zato otidji u servis i daj da ti vrate soft, ne kosta mnogo ja sam dao oko 100 kn. postoji i drugi nacin a to je da fleshas dead phone preko usb-a u pheonixu 2006 ali meni je izbacivao greske u vezi spajanja. . .
Nazalost decki otisla mi je maticna ploca na mobu...![]()
![]()
![]()
Bookmarks