imama nokiu 6680 i jucer sam nadogradivo software preko nokia pc suite i onda kada sam nadogradio(btw imo sam verziju 2.04.14 a nadogradio sam na 5.01.00) nije mi radilo svjetlo na tipkovnici i onda sam ga iso unistalirat i sad vise nemogu upalit mob...uopce ne reagira,koda da je nesto crklo...ajde molim vas pomognite mi.....
Gle ovaj softwer koji sam instaliro(5.0)nije mi radila tipkovnica pa sam onda iso ba reinstal....znaci da mi vrati stari ali onda mi je na kompu pisalo da ga ugasim i da izvadim bateriju, i ja sam to napravil,ali kad sam ga probo upalit nisam ga vise mogo upalit tak da neznam sta da sad radim
Preko programa nokia software upadet...i tamo sam ubacio softver i tamo...e sad ovo kad udem u taj program onda mi pise ovak nokia 6680 (RM-3G) a ispod toga firware version a jos ispod toga update:5.04.07 i onda mi pise sa desne strane reinstall
evoga upravo sam sad probo sve sta sam se sjetio i sa mem. kartivom,bez nje,pod punjacem.....ali mob je i dalje mrtav...neznam sta da radim
ti nemozes vise nista oko moba, meni je bio slican problem sa n70, ali ja sam isao preko pheonixa, a ne preko nsu i puklo mi je u pola procesa, i od tada je mob mrtav, a posto je to bb5 serija telefona mozes jedino da ga vratis u zivot preko box-a, pa zato otidji u servis i daj da ti vrate soft, ne kosta mnogo ja sam dao oko 100 kn. postoji i drugi nacin a to je da fleshas dead phone preko usb-a u pheonixu 2006 ali meni je izbacivao greske u vezi spajanja. . .
Nazalost decki otisla mi je maticna ploca na mobu...![]()
![]()
![]()
Bookmarks