= Citat = Izvorno postao rock star Pregledaj post
Definitivno si radje uzmi E65,mobitel je stvarno dobar i kvalitetno napravljen,sto se tice ekrana,dovoljno je velik i nista mu ne fali,baterija dobro drzi,WLAN je standardan,definitivno za preporuku ako ti nije bitna kamera
Malo OT:

Ja mislim da ako vec planiras uzmati "pravi" smart phone , da ti je bolje ici na P990..
E65 jest Symbian, jest dobar, jest da ima puno pluseva, i sve to...ali ... preobican je u usporedbi sa UIQ platformom..
Nema QWERTY , nema TS, ima manji ekran..

Nakon koristenja N80 i E65 sam shvatio da se i ne isplati bas previse uzimat N / E seriju ako zelis pravi smartphone..
U specifikacijama sve mogu , ima masu programa za njih i sve...ALI...to nekako nije to. Puno toga ostaje neiskoristeno na mobitelu zbog nedostatka QWERTY tipkovnice, touch screena i premalog ekrana.
Imas super program , a onda se mucis sa obicnom telefonskom tipkovnicom da ga iskoristis...

P990i se moze koristiti i kao obican mob (bez TS-a) , kad je zatvorena ona vanjska tipkovnica, a ako zelis koristiti sve mogucnosti mozes koristiti touch screen.

To je samo moje iskustvo, i vjerujem da se mnogi nece sloziti.

Sto se tice potraznje za P990i, imam dojam da je trenutno relativno velika s obzirom da ih se malo prodaje.
Ipak, mislim da je lakse prodati E65.

Procjena je tvoja i dobro razmisli sta trazis. Ako uzmes P990i moras biti strpljiv u pocetku i priviknuti se na ideju da je rijec o pravom malom kompjuteru, koji ima svojih musica ali se moze zivit sa njima.

Sve ovo napisano vrijedi za zadnju verziju firmwarea (Generic) za P990i. Stare verzije su prilicno slabije i nepouzdane.

Uglavnom :
Ja osobno bi mjenjao K810i za P990i

Just my 2c.