Pa tko tebi brani da ideš na bilo koji forum nitko...
hmmm...zašto ne imati stranicu na kojoj budu svi ostavljali svoj oglas za mobitele i opremu, a da to nebude forum.hr? ne vidim razlog za ne..
oprosti što sam imao ideju stvoriti oglasnik za mobilne telefone i opremu i što sam kupio domenu, mislim da to još uvijek u hrvatskoj nije zabranjeno...
pbreaker je kao što i sami vidite pozvan na suradnju, međutim,nije na meni da sudim, nudio sam mu to kao besplatni projekt pošto domena i hosting uplaćeni, on samo prenese sve sa svoga foruma, može i sinkronizirati baze podataka...no opet, nije na meni da sudim...ja neću propasti i plakati zbog toga..
da li sam radio na reklami?
ja mislim da jesam, prosudite sami..
http://www.google.com/search?q=mobilni+oglasnik
nije li to dovoljna reklama da privuče ljude...
izostavimo prvu stranicu, stranica je od kolege iz BiH, pa je više orjentirana za to tržište...
Da na kraju napravimo rezime, ja sa 7 registriranih a neaktivnih korsnika nemogu napraviti ništa, dali da još reklamiram, pitam se zašto?
platio sam host, domenu, nije išlo, žalim slučaj... gasit ju neću, nek istekne godina dana uplaćenoga i koga fućka, možda dođu nova dva tri korisnika, ako ne, napravit ću si ja još jednog accounta i dopisivati se sam sa sobom i ovako to očito radim, pa da baš ne ispadnem munjen, ko će znat.. no ali to je već opet druga priča....

Bookmarks