Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao avantgard Pregledaj post
    ma meni je to cisto bezveze... ugasio se oglasnik na cafe.mobilu, sto je po meni i trebalo, jer je ipak ovo tematski forum, a ne oglasnik, i sada svatko tko se nadje ide kupit domenu, i radit oglasnik, po meni je vec dovoljan i ovaj kupiprodaj i ovaj oglasnik, i ako je to totalno bezveze, ali ako vec ocete trgovati po forumima, pa zato forum.hr ima oglasnik? svejedno sve vise clanova ide na taj forum.hr prodavat, i onaj forum od pbreakera, to je cisto sjebano,jer ovi koji su tu najvise vodili oglasnik na cafe.mobilu, sigurno ce gledati obavijesti gdje ima novi forum i to, pa preci ce na forum.hr, jer je tamo vecina korisnika regana, kao i tu..

po meni cisto bezvezna ideja, jer se sve vise oglasnika otvara, i ako ciljano nesto trazimo, moramo posjetit sve oglasnike da nesto nadjemo...
    Pa tko tebi brani da ideš na bilo koji forum nitko...
    hmmm...zašto ne imati stranicu na kojoj budu svi ostavljali svoj oglas za mobitele i opremu, a da to nebude forum.hr? ne vidim razlog za ne..

oprosti što sam imao ideju stvoriti oglasnik za mobilne telefone i opremu i što sam kupio domenu, mislim da to još uvijek u hrvatskoj nije zabranjeno...

= Citat = Izvorno postao zappan Pregledaj post
    ja bih rado da se na neki način ujedine ti oglasnici koji se otvaraju kao posljedica zatvaranja oglasnika tu na cafe mobilu. ali da to bude ozbiljno napravljeno, na vlastitoj domeni i dobro uređivano. takav oglasnik bi dobio podršku u vidu linka s našeg foruma tamo uz oglasnik i kupiprodaj.

pbreakerov forum ima minus u vidu domene, therrlu problem s malim brojem korisnika. zajedno bi mogli dosta.
    pbreaker je kao što i sami vidite pozvan na suradnju, međutim,nije na meni da sudim, nudio sam mu to kao besplatni projekt pošto domena i hosting uplaćeni, on samo prenese sve sa svoga foruma, može i sinkronizirati baze podataka...no opet, nije na meni da sudim...ja neću propasti i plakati zbog toga..

da li sam radio na reklami?

ja mislim da jesam, prosudite sami..

http://www.google.com/search?q=mobilni+oglasnik

nije li to dovoljna reklama da privuče ljude...

izostavimo prvu stranicu, stranica je od kolege iz BiH, pa je više orjentirana za to tržište...

Da na kraju napravimo rezime, ja sa 7 registriranih a neaktivnih korsnika nemogu napraviti ništa, dali da još reklamiram, pitam se zašto?

platio sam host, domenu, nije išlo, žalim slučaj... gasit ju neću, nek istekne godina dana uplaćenoga i koga fućka, možda dođu nova dva tri korisnika, ako ne, napravit ću si ja još jednog accounta i dopisivati se sam sa sobom i ovako to očito radim, pa da baš ne ispadnem munjen, ko će znat.. no ali to je već opet druga priča....
    Zadnji uredio therrlu : 08-03-2008 u 03:24
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Slične teme

1. [PROMOCIJA] Motofaneri
    By Lorry-Brzi in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-10-2007, 19:46
  2. [PROMOCIJA] Download.hr
    By Dži in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 29-06-2007, 16:23
  3. Promocija: skriptsz.net