Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi nasi postovi na forumu ostavljaju ip zapis, ip se ovisno o tipu veze mijenja svaki put kad se konektiras. Moderatori i administratori ih vide, a postoji i neki nacin na koji obicni user moze doci do adrese. Kolko sam imao za cuti to opce nije tesko i traje par min ali nemam pojma kako, te hakerske spike su mi SF.

Nakon toga dovoljno je poznavati nekoga u T-comu (ak je IP t-com) ko ili ima pristup ili zna nekog treceg ko ima pristup i voila. Ali te usluge se traze od prijatelja samo u krajnjoj nuzdi
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slide Pregledaj post
    Svi nasi postovi na forumu ostavljaju ip zapis, ip se ovisno o tipu veze mijenja svaki put kad se konektiras. Moderatori i administratori ih vide, a postoji i neki nacin na koji obicni user moze doci do adrese. Kolko sam imao za cuti to opce nije tesko i traje par min ali nemam pojma kako, te hakerske spike su mi SF.

Nakon toga dovoljno je poznavati nekoga u T-comu (ak je IP t-com) ko ili ima pristup ili zna nekog treceg ko ima pristup i voila. Ali te usluge se traze od prijatelja samo u krajnjoj nuzdi
    Ip se mjenja svaki put kad se konektaš samo ako imaš dinamički IP...a nekome saznat IP je lako,evo nekoliko primjera...

1. Napraviš sajt na nekom free hostu i postaviš na njega IP tracker koji u txt dokument sprema sve IP-ove koji su dolazili na taj sajt,kažeš mu da ode tamo i dobiješ IP...

2. Dobiješ mail od te osobe,dalje je lako

3. Trebaš bit u nekoj vezi s osobom...npr. msn,idi u start-run-cmd i upiši netstat -n,kad to upišeš,voala

jednostavno je...
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Slične teme

1. Legalnost (zakon) o "SIM locku"
    By mble127 in forum Općenito
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 21-03-2008, 15:17
  2. otkrivanje passworda
    By macak-os in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 30-01-2008, 20:13
  3. Ip otkrivanje
    By Sipe in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 8