Camp Nousvakako
![]()
evo, bas planiram na nekih par dana do barcelone i u principu ne znam nikoga ko je vec tamo bio da mi preporuci koji dobar event, restoran, u biti bilo sto sto je vrijedno razgledavanja dok sam dole! znate kak to ide, preporuke i savjeti su dobro dosli, u vezi svega - zanimaju me tuđa iskustva![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Camp Nousvakako
![]()
★★★★★
camp nou svakako, predobar muzej, a tek kad izađeš na tribine . . .
svakako posjeti onaj show s fontanama, ples fontana . . .
svaka minuta koju provedeš gledajući to, nećeš zažaliti niti sekunde . . .
oduzima dah šta rade od vode i svijetla . . .
nisam bio u aquaworldu, ali kažu da je unutra jako dobro i lijepo uređeno . . .
ja sam još bio i na espanyolovom stadionu, ali to ti se ne isplati ići, jer ne vjerujem da si baš neki nogometni fan, jer stadion i nije nešto posebno, a neki muzej i nemaju . . .
poslije smo išli na neki vidikovac, cijela barcelona na dlani, predivno . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
http://en.wikipedia.org/wiki/Palau_Nacional , show s fontanama, obavezno.
X-icu svakako ponesi(ako imas), imas popuste na skoro sve upade u muzeje! Pod obavezno Gaudijev muzej u Casa Mila, Park Guell, Sagrada Familia
meni se u barceloni najvise svidio taj ples fontana...u ritmu muzike se mjenjaju boje...mrak!!!!stvarno je predivno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a za žnjopat i to... i popit kafu :-) ?
kaj xica vrijedi tamo? eh taman mislim da ju vise necu imat![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ne znam, mi kad smo tamo bili na maturalcu, nismo baš obilazili restorane, već većinom "junk food" restorani tipa mcdonalds, burger king, . . .
a kako smo bili na maturalcu, za cugu se nismo brinuli gdje ćemo piti pošto smo derivate nosili sa sobom, a ja ni ne pijem kavu, tako da nas to nije brinulo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
u biti potisujem brlju, i ja tamo bila na maturalcu, meni je u najvecem sjecanju ostao nou camp
fontane su super.. taj vidikovac isto.. i sagrada familia.. ja sam bila i u aquaworldu, al od svega iz barcelone ga se najmanje sjecam.. u biti zanimljiv je, takvo nesto kod nas neces vidit..
sto se klope tice, ne bih znala, posto smo mi imali lanč pakete.. al opcenito mi je spanjolska hrana bila fuuuuuj (mi smo s tim sendvicima hranili golubove, golubovi su im MESOZDERI!!), prezivljavali smo na picama..
ima ljudi koje je barca kao grad ocarala.. mene osobno i nije, djelovala mi je prljavo, narkomani i beskucnici na svakom koraku, i tak.. ocekivala sam vise..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pogledaj si njihovu katedralu, dojmilo me, ima na jednoj strani isklesana slika Isusa i s koje god strane da ga gledaš imaš osječaj koda te prati pogledom, jako zgodno. Prošeći se i do obalnog dijela, kolio se siječam ima neka šetnica.
Inače pazi na đepare, pogotovo ako zastaneš da biš pogledale kojeg uličnog zabavljača.
Bookmarks