Oh sto smo agresinvi,vise nemozes nikom nista reci, a da odmah ne pocene sa " psovkama "
![]()
Oh sto smo agresinvi,vise nemozes nikom nista reci, a da odmah ne pocene sa " psovkama "
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma daj ako P800 nije dobar, onda fakat treba sve mobitele bacit u smeće!! Pa mob je savršen!! Ima MP3, moš snimat video fileove, moš stavit novu karticu sa više memorije, moš ovako pisat o njemu do sutra i ne opisat sve što nudi!!
Topla preporuka: UZMI TAJ P800!!!!!!!!!!
pa p800 još nije u prodaji. i sigurno ima spor softver ko i t68!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
E bas nema spor softwer . . .
A imaš ga u prodaji u švabiji, što bi značilo da će uskoro i kod nas!!
ja imam nokiu 7650 i mogu vam reći da radi daleko najljepše slike od svih mobitela..što se veličine tiče..manja je od SL45 samo je malo deblja..
a sad mi treba pomoć..
kazite mi neku wap stranicu sa koje se mogu downloadati melodije i slike za 7650..ili neku www stranicu..pod uvjetom da su besplatne, naravno..
Malo si se sjebo sl45 je 105 x 46 x 17 mm, a 7650 114 x 56 x 26 mm
upravo ih sad imam jedan pored drugog i mogu ti reći da je sl45(zaaakon mobitel) zajedno s antenom VEĆI od nokie 7650..
ali pusti sad to..daj mi kaži neku stranicu za download..
mislim kad su dimenzije u pitanju antena se ne racuna, sto se tice stranice neznam nijednu
ma ok je to, al nemoj ni uspoređivat ta 2 moba. to je nemoguče usporedit, pa potraži malo po netu...
Ništa ljudi. kupujem 7650. našo sam neki u oglasniku za 2800kn.
jel to vrijedi šta?
zna li tko neku WAP stranicu sa polifonim melodijama ili neku sa java stvarima (igre itd) u boji
ahaaaaa. nemogu se sjetit sad.
i Božić je gotov... pitanje vezano uz 7650: jel moš namjestit da sam opali fotku?
flOorKilla mozes pricekati jos malo pa cu ti ja prodati svoju 7650 sa garancijom iz mobisa
mlx
a zaš je prodaješ? kaj češ kupit? u kakvom je stanju? kolko je stara?
a znam da mi nečeš točno reč kolko je stara, malo češ (puuno) pomladit svoj mobitel![]()
ma folija je jos na njoj, ja sam je dobio sto ces i sam vidjeti, a dobit cu gd 87 na testiranje
mlx
folija je još na njoj![]()
kolko se traži para?
A ne znam imam ti i T100 i njega cu se rijesiti on je star oko 2 mjeseva, ma za cijenu cemo se dogovoriti
mlx
ak bude ispod 3000kunića ond ok.
T100 me ne zanima.
Frohe Weihnachten und gutes neues Jahr von master_nt. NOKIA=SHIT SonyEricsson rules
Viva la Nippon!!!
eto kolko ti znaš o mobitelima...Poslao: master_nt
Frohe Weihnachten und gutes neues Jahr von master_nt. NOKIA=SHIT SonyEricsson rules
Šta se žališ ja jednostavno ne volim NOKIAu i njene mobove pa što nek me cijeli INTERNET čuje I hate Nokia imaš li šta protiv a SE mobovi mi izgledaju bolje od bilo koje NOKIAe pa ti moj pjevaj borbene
Viva la Nippon!!!
Bookmarks