Hmmmm, sorry n00b, ne vidim gdje da skinem taj tvoj paket pa ako link neki možeš staviti?
Na onome linku još uvijek error pa nikakve promjene...
Onda si skinuo samo fileove od igre koje snimis na karticu, taj direktorij prebacis na root D diska.
Moras jos skinuti sis datoteku... U ovom paketu ti je sve skupa... a stavio sam i readme file u kome sve pise...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Hmmmm, sorry n00b, ne vidim gdje da skinem taj tvoj paket pa ako link neki možeš staviti?
Na onome linku još uvijek error pa nikakve promjene...
Sorry, moja graska... Popravio sam post, ali i je vratio na stari... Sad bi trebalo raditi bez problema...
Evo jos jednom:
Lament Island - 24,636 MB
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
tnx, pozabavim se ovaj tjedan s tim. nadam se da neće biti nekih većih zezancija da proradi...
sorry što bumpam staru temu, al, pokušavao sam se registrirat po uputama iz posta 30, pa, baš mi i ne ide, sve je neš promjenjeno...
ustvari, registirirao se jesam, ali, kad pokušavam postati zahtjev sa modelom, imei-em i datumom, onda neš piše da je neš prebačeno, kad kliknem na to otvori se neki link i ne znam šta dalje...
isto tako, može mali help, pokušavam si riješiti potipisivanje aplikacija za nokiu x6
to je s60 v5, jel bi to trebalo radit s tim uputama iz 30. posta?!?!
ajm d gad dem futmasaž master
Te su stranice malo rekonstruirane, novi nacin je opisan u S60v3 forumu (vrijedi i za s60v5 i za UIQ3 mobitele)... Link
Za tebe, posto si se vec registrirao na OPDA forum, koristi isto korisnicko ime i lozinku na gore navedenom nacinu (http://cer.opda.cn/en/).
Pozdrav
Philip B. Crosby
Opet ja sa bumpanjem teme,vidim da se stranica dosta promijenila(ova iz tvog zadnjeg linka),pa me zanima jel to još uvijek isto,osim izgleda stranice.
Imas pravo, dosta se toga promijenilo...
Certifikat mozes zatraziti ovdje: http://www.shoujizu.net/en/login.php (naravno moras se registrirati ili koristi iste podatke kao za OPDA, ako si tamo registriran)
Potpisivanje ostaje isto...
Vec dugo to nisam radio, ali ako ces imati problema javi pa cu pogledati sto se moze...![]()
Philip B. Crosby
Evo samo da obavijestim,postupak je sličan,dobio sam certifikat i key u roku 5 dana,ako hoćeš prije,mora se platiti 2x3 eura.Sad još samo da se sjetim zašto mi je trebao![]()
Bookmarks