Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 182

Threaded View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekčuli, trcanje moze nanjeti vise stete nego koristi. znam! prvo i osnovno - nije preporucljivo trcati po asfaltu - sto sam ja radila i syebala koljeno. trcati bi se zapravo trebalo po zemlji, travi - meksem terenu od asfalta.. oni koji zive u gradovima i enmaju nekog izbora, a i oni van grada, opet oprez, teren po kojem se trci biste trebali poznavati, odn. znati da nema nekih graba, rupa, neravnina, korjenja.. jer mozete izvrnuti nogu samo tako..
    naravno, bitne su i tenisice..
    trcanje jest najzdraviji i najkompletniji oblik aerobne vjezbe, no masa ljudi mu krivo pristupa, ono, rekreacijski, bum si tjedan dana otrcal sat vremena i bum si u super formi - krivo!! najzdravije i najkoplmetnije jest da trcanje postane stil zivota, svakodnevna navika, kao sto je ujutro oprati zube i umiti se.

ja sam odustala jer sam skuzila da za to nemam prvenstveno vremena (citaj - lijena sam si ustati u 5.00 da bih do 6 bila gotova s trckaranjem i mogla se spremati za posao), a onda nemam pogodnog terena (citaj - eksli, imam al sam si opet lijena pjesaciti nekih 15 minuta do svoje bivse srednje skole )
    naravno, trcati se moze u bilo koje doba dana, no kada je u pitanju gubljenje masnog tkiva, najidealnije je trcati ujutro, prije obroka.

edit, bravo za disanje, to ja zaboravih napisati - udisaj na nos, izdisaj na usta
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

2. 'Hvala' kaže:

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove