E, znam kako ti je
Ali, zato ja sad stalno "udaram" po biciklu.
Ma šta god se radi, bitno je da je konstantno- ne treba se ubijati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Đabe svi mišići ako nemaš kondicije. Osobno više cjenim kondiciju nad opsegom bicepsa. Pa ovaj frajer s grudnjakom nebi pretrčao 200m a da se ne zapuše.. Treba se ugledati na Kenijce maratonce koji možda nisu fizički najljepši primjerci muškaraca na svijetu, al zato mogu *ebat cijelu noć![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sad kad Luna ovo pročita, dragi definitivno napušta teretanu![]()
jasta, nego bome!
nema braka dok ne optrci 'rvacku!!
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Svaki š/sport može služit za pumpanje ega.
Evo ja sam napumpao svoj ego danas vozeći bicikl 20 km na "višem broju okretaja"![]()
Ja sam nakon 7 mjeseci teretane odustao od nje kada sam primjetio da mi je počela rasti škemba, umjesto da se smjanjuje.
Onda sam se sjetio da sam tada kupio auto i kretao se minutu i pol dnevno.![]()
Ili da ga netko ne prebije jer ima grudnjak
Ja sam primjetio stvarno bolju kondiciju od kad sam kupio bicikl (i vozio ga).
Prošlo je skoro dvije godine i sad se bez problema popnem na neke uzbrdice na kojima sam na početku crkavao.
Tako da, svaka preporuka onima koji žele doći u kondiciju (a ne da im se trčati).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja ne kuzim taj bicikl.. odmalena visim po biciklima, i nikad nis.. nit kondicije, nit misica, nit kila manje.. a vozim ga svaki dan minimalno sat vremena (na posao i nazad) kad zatopli.. i to ga ne vozim, onak, penzionerski, pogotovo kad idem na posao, nego ga ganjam, kad jbg, uvijek kasnimi u teretani od svih sprava taj bicikl mi nekako najteze pada
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E da se malo uključim ovdje pošto idem recimo redovito u teretanu, sad ce ljeto haha.. Što se tiče genetike to je zajebana stvar, ja mogu žderat sve dok ima hrane, a što je najbolje na meni se to opće ne vidi... jebeš brz metablolizam, neki bi ubili za to, meni ide na k.... uvijek sam gladan
The Quieter you become the more you can hear.
Na Sleme, na Sleme...
Nije čak ni potrebna uzbrdica, nego bi trebalo vidit na kojem pulsu voziš bic.
Može se na biciklu itekako potrošit kalorija.....
kalorije.. bezi, breradije cu biti tenk od zene nego da se dovedem u situaciju kontempliranja nad sjajilom za usne od jabuke "a koliko ovo ima kalorija?" (imam jednu takvu frendicu).
nije forica u kolarojiama, nego u sastojcima,pripremi, glikemijskom indeksu namirnica. nije pica nezdrava zbog svojih kalorija, nego zbog namirnica u kombinaciji.
al dobro. sve je to oke, samo nikak da se pomirim s time da nis od ugljikohidrata nesmijem jestto mi bas fali, fakat mi fali, i ubila bih za integralno pecivo ili neke pahuljice.. but nooooo, samo meseko i salatice.. uzas
a za bajk, pa ne vozim ga penzionerski, nit na niskom pulsu, jer velim da jurim, zurim se, ganjam ja to, zapusem se sva i cijedim na poslulol
al ne opterecuje me to bas vise. sad idem u teretanuko yebe bicikl
za smršaviti je bitno da uvijek potrošiš više kalorija od onog što uneseš i sebe.
@Luna, vidim trudiš se, što je pohvalno, a još koj party pa da vidiš kako kalorije bježe. Znaš i sama da nema puno tamo ......
HC4L
Najvise debljaju masti. UH se razlikuju po brzini djelovanja tj glikemijskom indeksu, pa o tome ovisi koliko debljaju.
reko mi oni tamo nabildani ciko u teretani da za mrsavljenje smijem jest smao meseko i povrce. nit voca (secer) nit ugljikohidrata (nit integralnih).
pa ja, reko, slusam. al samo zato kaj je reko ne nit pive pit nikako, a ja nemrem bez pive vikendom, pa eto, radije ne jedem kruva neg da ne popijem pivu u subotu vani![]()
svaki komad budale je danas fitness trener....đizs......steroid junkie......tip je legenda.......a ja mislio da imas dijabetes.....UH se inace ogranicava dijabeticarima ......
teretana mi je dosadna.
I do pilates![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
@sega ja idem u teretanu, moram ic, jer sam nedavno bio na operaciji koljena (hrskavica, meniskus i tak) i fala dragom Bogu, ima me malo vise (cca 10 kila vise), kod nas Turopoljca se uvjek voli popit i pojest... al da ne duzim, krenuo u teretanu i meni je bilo preporuceno da izbacim alkohol, kruh, i sve ostale slastice, a da jedem samo meso, i povrce (povrće je bogato željezom) a meso je bogato proteinima, ne jako zapećeno, onak kak se bi reklo na pol sirovo, naravno pristal na to i u 4 tijedna skoro skinul 5 kg naravno uz vježbanje...
..pa tako da ako hoćeš nešto postić moraš na djetu kako bi uklonio viška vode i masnoće, a vježbe da se igrade mišići kako bi oni "trošili" što više kalorija.
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks