što god radio pazi na prehranu koja je cca. 70% bba, a svega 30% je pravilno izvođenje vježbi.
ostalo ti neću pisati da nebi potaknuo na... ali pameno
HC4L
e, a moze jedno pitanje?
nemojte sad odmah drvljem i kamenjem na mene jadnu, ja samo idem na fitnes, jasim po orbitreku i kojekakvim spravicama, papam tunu i povrce
zanima me zakaj vi muski imate toliku tendenciju tom napumpavanju misica, bildanju i kojecemu?
jedno je biti fit, biti u formi, kondiciji, imat koji normalan misic.. al ono sto si poneki muskici rade meni je skroz neshvatljivo? zasto to vi tako? sto ima u tome da ne mozete spojit ruke s tijelom zbog napumpanih bicepsa i tricepsa? za vatat zene? meni prvoj je to bljakica. za sepirit se medju muzjacima??
fakat me zanima.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Svaka budala ima svoje veselje. Meni nije jasno kako žemske sa 170 visine i 55 kg svako malo ispred ogledala ponavljaju same sebi da su debele i da moraju skinit koji koji miligram. Pa se onda rastežu po raznim spravama, jedu govna u raznim dijetama, razbole se, iskrive im se nogedobiju okserice i izgledaju k'o kriv k***c.
Yebiga, ima nas svakakvih poslije Černobila....
pa zato i bencam 150kg 3x jer zobene papam svako jutro
luna svatko ima svoje veselje..to kaj ti volis tipove sa 20kg ,to je tvoja stvar...
netko voli cugati,netko se drogirati,netko razbijati glave okolo,netko pumpati miske,simpl as det
e, te zemske ni meni nisu jasne, true.
al sta's kad su danas jadne bombardirane s fotosopiranim anoreksicarkama, kada je danas pojam "ljepote" jedna ejmi vajnhauz ili ona lohlanica..
imam kolegicu koja posve odgovara ovom tvom gornjem opisu, i da, zena je zaludjena viskom kila, celulitom kojeg nema, zivi danima samo na nekom javorovom sirupu, caju - cemu li vec i odusevljeno prica kak to super cisti jer, iako danima nis kruto ne pojede ona svejedno kaka
ja sam 'nako, fini komad zene, na mojih 1,60 ima me preko 65 kila :zubo: sto mi uopce ne bi smetalo da izdajnicka vjencanica nije izbacila jedan slaufic.. pa nu joj, zbog te 'aljine u koju cu se utrpat samo jednom u zivotu (bar polazimo od toga, ne) idem malo jahat po teretani i papat zeleno
al vratimo se mi muskim rukama koje ne idu uz tijeloshvatismo da su zene jadne iskompleksirane zbog tih duplerica i tako to sve, sto manje kila imas to vise vrijedis..
al za muske to ne kuzim, vi niste toliko bombardovani apoljonima.. i oni apoljoni kojima jeste bombardovani imaju eventualno "sexpack" kako Nives recea ne balone po citavom tijelu
meni je to fakat gadno. a i masi zena koje znam..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ebeš čovjeka ispod 100 kila![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ovo su ekstremi biti nabildan ili biti anoreksična.
ali svatko ima svoje zadovoljstvo, odnosno svoj sklop u glavi što je ljepota tijela.
HC4L
Nema veceg zadovoljstva nego kad se ljudi okrenu na ulici za tobom,a za sve je zasluzna teretana,,,,tu lezi tajna![]()
najbolji omjer je da imas vise kila nego visine (u cm)....npr imaš 250kg a visok si 160 cm......u prosjeku takav je omjer u SAD-u.....![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Šta fali imati 182 cm visine i 120 kila težine?
Ako sam ti debel nemoj se družiti samnom!
Okreni glavu ili okrećeš glavu za ovakvima kao dole qutanima....
A naveće izaći u uskim kožnim hlačicama u kafić gdje ima i onih u kožnim šeširima!
---------------------------------------------------------------------
Najgori je onaj ne priznati narcisizam, koji te baca u očaj jer ti je toliko stalo do mišljenja drugih o tebi da više i ne primječuješ koliko si zaokupljen time da svoju potrebu zadovoljiš.
Ne napadam BB jer ja sam se nekada kretao u sličnim vodama ali brate "get real!"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
steroidi
pa zar i to??? ja misl'a da sve staje na onim vanilija-cokolada-jagoda šejkovima nakon treninga
kakvi mrtvi steroidi!? promptno ispisujem muza iz teretane!!
nija da sam gazda u ovom dijelu ali ako može bez spominjanja istih, znamo čemu dovodi konzumiranje istih....
nije ni forum o tome, a mislim da bi i priča mogla krenuti, a netko i sebi nauditi (mada manje vjerojatno).
HC4L
ja neznam što će ovom tipu grudnjak![]()
HC4L
Da mu žile ne poiskaču![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma dobio je s gacicama, pa da se ne baci.![]()
i sta ce ti toliki lik kad mu kitu moras povecalom trazit :ne zna:
Ma... Trebao bih i ja u teretanu, jer zbilja trebam maknut to salo kaj imam...
Jedva čekam toplije vrijeme, kad ću biti na igralištu od jutra do sutra...![]()
Bookmarks