bravo za tebe. da sam vjerovao pametnijima, ostao bih na P910i. meni je ukupan dojam= pisofšit.
![]()
bravo za tebe. da sam vjerovao pametnijima, ostao bih na P910i. meni je ukupan dojam= pisofšit.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
![]()
Ne znam, cini mi se da 90% ljudi koji prijedju na njega sa P910i su nezadovoljni.
Na moju srecu, nisam imao P910i, nego sam presao sa S60 (N80) i cini mi se da ovaj mob ima sve ono sto je falilo mojoj bivsoj Njoki:
-Sms poruke sa smajlicima
-Veliki ekran
-QWERTY tipkovnica
-Autofokus
+ ima prakticno sve sto mi se svidjalo na Nokiji
Uglavnom, ZASAD mislim da sam nasao pravi mob za sebe i da ga necu mjenjat duuuugo!
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
da se ispravim, trebo sam ostat još na P900i.![]()
--nema niti teoretske šanse da pređem na P1i. to je ziher još i gore od ovog. ovo je tolko sporo, na imalo brže poteze se zblesira. kod pisanja olovkom prima jedno slovo u dvije sekunde. danas sam ga 4 puta gasio i palio. već me frka da mi ne neprihvati ili ne dojavi kakve poslovne pozive. jebate mob kad je nepouzdan.ko da je on mene kupio, a ne ja njega.
![]()
prebacio sam poslovni sim u T68i jer sam ziher da me neće zahebat.
![]()
Sljaka!
ova zadnja verzija je gore.![]()
Sljaka!
Daj pogledaj kada je napravljen. Bila je nekakva rasprava iz koje se zakljucilo da su oni napravljeni u 2006 puno pouzdaniji od onih iz 2007. To ti pise ispod baterije xxW0x.
06W46, ovaj je iz najkvalitetnije serije, LOL.
ma , nema beda, ziher je problem u navici na 900i i 910i, pa me iritira ova sporost. povećao sam mu prazan prostor na C: pa je sad nekaj bolje. samo mi nije jesno da se tolko uspori ako se prijeđe 2/3 memorije C: diska.
Sljaka!
Bookmarks