Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto imam ga vec dost dugo, prije njega N93 i MDA Vario, moram priznat da ne osjecam neki problem s RAM-om, ako pokrecem zahtjevniju igricu moram imati ostale programe ugasene, skype radi izvrsno, divx reprodukcija takodjer radi izvrsno.

Ne znam zasto je dosao na toliko los glas, no meni je to izvrstan mob, tastatura je super, kao i numericka koju drzim na njemu, kamera stvarno radi super slike kako u mraku tako i na svjetlu. Baterija mi traje ponekad i do 3 dana, reprodukcija mp3-ica je izvrsna kao i ugradjeni radio. Divx podrska super, kao i messinger putem net-a (wlan ili druga konekcija), kao i surfanje.

Igre? igram se tu i tamo strategiju, lemmings, 3d pool i golf.

Do sad najkompletniji uredjaj koji sam imao, i koji zbilja obavlja posao kako treba.

Sto se tice zamrzavanja/stabilnosti? mogu reci da mi se od kad ga imam samo nekoliko puta bas zamrznuo, no mojojm krivicom (preopteretio sam ga nepotrebno). Inace ne susrecem se sa zamrzavanjem, i toga sam se bojao pri kupnji (svi su o tome govorili) no ocito "tresla se brda, rodio se mis".

Office podrska takodjer na mjestu, od pregleda pdf-dokumenata do modificiranja excel tablica.

Za te novce mislim da ne mozes bolje nac, i sva sreca ovim "negativnim" ocjenama sto mu je po meni neopravdano pala cjena.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Iphone 3g, C902
    Operater
    Cronet, Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja sam isto full zadovoljan s mobitelom, kupio sam ga polovnog od frenda ali je imao stari software i s njim je stvarno bio spor i nestabilan. kad sam stavio novi software kao da sam dobio novi telefon...odlično radi, odličan ekran, gledam divixe, koristim MSN preko wlana, otvaram mailove i office dokumente, odlično slika ali nisam baš zadovoljan kvalitetom videa...i super mi izgleda pogotovo jer ga koristim sa qwerty tipkovnicom...

jedino mi nije jasno kako vam baterija traje tako dugo? ja rijetko doživim kraj dana sa više od 30%? ili je baterija pri kraju ili previše čačkam po mobu i šaljem smsove

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Se P990i
    By DMocic in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-01-2008, 19:46
  2. N80, N73 vs. P990i
    By dancho in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 16-01-2008, 22:37
  3. SE P990i iskustva
    By FiZor in forum Sony Ericsson