Eto imam ga vec dost dugo, prije njega N93 i MDA Vario, moram priznat da ne osjecam neki problem s RAM-om, ako pokrecem zahtjevniju igricu moram imati ostale programe ugasene, skype radi izvrsno, divx reprodukcija takodjer radi izvrsno.
Ne znam zasto je dosao na toliko los glas, no meni je to izvrstan mob, tastatura je super, kao i numericka koju drzim na njemu, kamera stvarno radi super slike kako u mraku tako i na svjetlu. Baterija mi traje ponekad i do 3 dana, reprodukcija mp3-ica je izvrsna kao i ugradjeni radio. Divx podrska super, kao i messinger putem net-a (wlan ili druga konekcija), kao i surfanje.
Igre? igram se tu i tamo strategiju, lemmings, 3d pool i golf.
Do sad najkompletniji uredjaj koji sam imao, i koji zbilja obavlja posao kako treba.
Sto se tice zamrzavanja/stabilnosti? mogu reci da mi se od kad ga imam samo nekoliko puta bas zamrznuo, no mojojm krivicom (preopteretio sam ga nepotrebno). Inace ne susrecem se sa zamrzavanjem, i toga sam se bojao pri kupnji (svi su o tome govorili) no ocito "tresla se brda, rodio se mis".
Office podrska takodjer na mjestu, od pregleda pdf-dokumenata do modificiranja excel tablica.
Za te novce mislim da ne mozes bolje nac, i sva sreca ovim "negativnim" ocjenama sto mu je po meni neopravdano pala cjena.

Odgovori uz citat
Bookmarks