Ako ti je ugovor istekao, mislim da nije moguće zamijeniti uređaj. Pod ugovorom bi trebali zamijeniti, mada i to teško da rade.
na t-comu sam. ugovor mi je istekao prije 4-5 mjeseci i danas me je router počeo zahebavati. odjednom su prestale svijetlit lampice ( sve osim powera ), i neće se upalit. resetam ga i tek nakon 45-60 sekundi se upale.
sad me zanima jel mogu zamijenit router za D-Link DSL-584T?
sad imam kasdu.
Ako ti je ugovor istekao, mislim da nije moguće zamijeniti uređaj. Pod ugovorom bi trebali zamijeniti, mada i to teško da rade.
...novi router budeš dobio ako ponovno potpišeš ugovor...a zamjenit ga neće jer - frish je rekao razlog...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni ugovor istice sljedeci mjesec.nakon toga se moze koristit dalje normalno ili se mora potpisat novi ugovor?
Roverclub
mozes koristiti normalno. meni je istekao u 9 mjesecu, a dalje sve koristim
iPhone 5s 16 GB
a šteta.
novi ugovor ne želim jer čekam da mi postane neki drugi davatelj usluga dostupan.
hvala vam
aha,znaci onda mozes iskljucit kad god oces bez ikakvog placanja? prijatelju su poslali postom da mu isteko ugovor pa da si produzi.mozda nije znao da ne mora il zbog onih zvucnika je produzio.tko zna.
Roverclub
Pa naravno da ne mora. Da mora, onda ne bi se potpisivao ugovor na 12/24 mjeseci već na beskonačno mjeseci. Morao si biti pretplatnik minimalno onoliko zbog povoljnije cijene priključka i samog uređaja. Isto kao i kod kupovine mobitela i neke od tarifa. Da si platio punu cijenu priključka i uređaja, onda možeš ti istog dana prekinuti ugovor.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zamjene oni ruter bez ikakvih problema, čak ti onog starog ni ne uzmu što me je najviše od svega iznenadilo, sigurno ih imaju na tone.
I točno je gore navedeno ruter kojeg dobiješ biti će "MaxTV friendly".
da...ja ih sada doma imam ukupno 4 - onaj stari elcon, 1 d link zicani, 1 bezicni i zyxelov
treba kome?
ja sam cak i trazila da ga odnesu a oni su rekli da je to sada moje i da im ne treba...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a cuj...
ionako mi nitko drugi nije dostupan...
sad sam i vezana ugovorom jer sam uzela zvucnike, a i imam MAXtv do sljedece godine...
znam da sam platila, ali opet, mogli su ga uzet...
a recimo, meni je jedan tehnicar poklonio wireless router, jer sam se bila nes raspitivala...otisao je u auto i donio mi...a bez obzira koliko ih oni imali, nije to morao napraviti...
s njima sam uvijek imala pozitivna iskustva...
R.I.P.-16.10.2007.
t-com je takvo smece da nema veceg imaju najskuplje cijene i usluga im je za k.
imam adsl modem/router KASDA i stalno mi puca linija,,stavim od frenda D-link i sve super radi
i sad sta je najgore zovem sluzbu za korisnike da mi zamjene kasdu i posto mi je istekla garancija nemogu mi zamijenit uredjaj,,nego mogu otici u najblizu trgovinu kupit si neki adsl router ili njima platit da mi daju bezicni....
KRATKO RECENO PLATI PA CES MOCI NORMALNO KORISTITI NET
zao mi je sto sam produzio ugovor
meni su pod ugovorom normalno zamijenili moj Siemens 555 i sad sam dobio D-link koji je po meni malo kompliciraniji.
naravno da besplatna zamjena vrijedi samo ako si pod ugovorom,sto je i logicno.
ja nisam bila pod ugovorom, a kako sam imala problema s internetom, zamijenili su mi router...i to ne jednom...
mozda ja imam dobre tehnicare![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks