= Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
@ GoGs: I ja sam mislio odgovorit SEriksonašu na isti nacin,al vidio sam da covijek nezna sto prica,pa sam odustao... Ne obaziri se...

@ SEriksonaš: Ubuduce barataj s provjerenim informacijama,koje trenutno nemas... NHF
Evo da vam malo obrazložim svoje mišljenje, motorole (znam iz iskustva) rade super prva 3 mjeseca, a onda počnu krepavat.
Prvi sam imao v525, na njoj mi je prvo crko bt, otišo sam u servis platio 200kn, zatim nije radilo nešto sa antenom. Nije imala signal, otišo sam u servis, dao 100 kn, ali antena opet crkne nakon par dana, nazovem servis kažu mi da si kupim v550. Kupim v550, Nakon čak 4 mjeseca pojavili su se prvi simptomi. Mobitel se počeo gasiti i paliti sam od sebe, u servisu su mi to sredili i to besplatno.
Zatim mi se mobitel više nije htio puniti, kažu odu konektori, to ne pokriva garancija, ok, platim 150kn, mobitel radi i padne mi u vodu. Ok, skurila se matična i ti skroz razumjem i kažem da nije kriv mobitel nego ja.
Kupim si v360v, radi super, kad otklopim ju, a na ekranu crno, nije radilo nešto sa konektorom za display, i to su mi besplatno složili, zatim mi je pregorio display, to je bila kap koja je prelila čašu. Rekao sam sam sebi DOSTA. Svi ti mobiteli koje sam imao imali su isti soft i bila je razlika samo u izgledu i rasporedu tipaka.
Kupio SE i već godinu i po dan je mir, još ga mogu modat i sve je super.
Živim u KŽ i tamo nema servis pa sam svaki pot išo u ZG.
Mislite da lažem, ne morate mi vjerovat.