Pomagajte!Kada pržim Mp3 na cd vecinu pjesama mi bude unisteno a na kompu mi piše "Invalid MS-DOS function" kad pokušam otvorit pjesmu.Jel netko zna o čemu se radi???![]()
pa očito ti fale neki programi na kompu...
a na to sam i zaboravio...
Probaj snimit nesto drugo. Iskopiraj kakvu igru ili nesto takvo i probaj instalirat. Ako to radi, onda ponovno instaliraj program za przenje.
Meni se to ponekad dešava kada kopiram MP3-ce sa CD-a na komp. Jednostavno se pojavi ta poruka i pjesma se ne iskopira.
...dosad se sa tim nisam sreo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I meni se to događalo samo kod mp3ca (CD->komp)
nikad cuo
Koji program koristis za snimanje?
Ako imas volje ispisi malo postupak kojim snimas MP3 na CD. Cini mi se da negdje grijesis.
Sa Nerom radi savrseno, i to na stotinjak kompjutera, od 386 pa nadalje, ne kuzim sta ti uradis?
Ako imas WIN XP, probaj jednostavno oznacit sve mp3 datoteke, desna tipka misa, send to cdrw drive, kad ti se pojavi poruka kraj sata, pritisnes na prikaz datoteka, u novom prozoru ides na file-- write files on cd, izaberes data cd i next, next...
ak nero onda rade stavi WRITE NEW - DATA CD nego MP3 CD
...jesi probao druge formate (.ogg) - sad lupam - zbilja probaj sa opcijom - data CD...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Cini se da je opcija MP3 CD problem. Ja koristim DATA CD i sve je ok. U biti po strukturi podataka i specifikacijama, treba ti DATA CD, a ne MP3 CD. To je neka Aheadova izmisljotina.
Da ti slucajno ne zelis od mp3 snimit obicni Audio CD?
Ako je tu problem, onda biras Audio CD, u Neru povuces mp3 u prozor za prazni cd, on ih konvertira u cd audio format i snimi obicni Audio CD. Kod ovoga ti je pametno i odabrat sve naslove i kroz Properties namjestit Normalize na 98-99%.
Stvarno, probaj taj uredjaj na nekom drugom kompjuteru. Valjda imas nekog prijatelja kod kojega ga mozes prikljucit.
Ne vjerujem da je uredjaj kriv, mislim da se radi o postavkama Windowsa ili programa za snimanje.
Kad normalno snima ostale CD-ove, onda bi mu mehanika trebala bit ok.
Jedino jos ostaje smanjenje brzine snimanja na 8 ili 12 puta. Nekad i velika brzina dovodi do greske na losijim medijima, a mp3 datoteke su male duzine, pa ih kompjuter teze kesira.
a jel ti te mp3-ce rade na kompu prije nego ih sprzis
...pa ja snimam DATA CD kad pržim Mp3-ce...i rade...i na liniji i na kompu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a jesi probo cd stavit u neki drugi komp, liniju.... i pustiti
Bookmarks