Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    NOKIA N73
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav! nije me bilo duže vremena ovdje, pa evo samo da kažem..
    kupio sam napajanje - Chieftec 350W
    i sad mi se čuje samo procesor tj. vent na procesoru, iii normalno kad je kučište zaklopljeno nakon nekog vremena počne zujat..... skinem bočni poklopac, i buka se drastično smanji......

u vezi restartanja: nije više tak često, ali se dogodi (valjda 1 na tjedan)
    Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
    u PROŠLOST nas nose sjećanja
    u BUDUĆNOST nas nose snovi
    CLICK HERE Thx

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Stari moj ti si ga na***o sa vise strana...Najprije kupis napajanje i kazes da ti se restarta ali rijede,a to nevalja nikako..Jednom ce ti pregorit neka komponenta od toga i sta ces onda?Kada se racunalo inace restarta moze biti i softwerski problem do je najcesci obilik problema...nedaj boze da imas 64 bitne windowse xp gore iskusio sam na vlastitoj kozi...ja ti preporucam preinstalacija windowsa ali bas formatiranje svega sta imas..i nova instalacija..zatim instaliraj sve sta ti treba one osnovne programe..bez igrica...napravi si backup na drugi hard disk(tako da svaki put nemoras nanovo instaliravat windowse nego samo kopiras kada ti ovi otidju sa drugog harda)Onda probaj instalirat cod 4..Ako ti se opet desi restart,jbga..Ako imas nekog frenda ili nekog da ti moze posudit komponente koje idu na maticnu pa isprobavaj 1 po 1..dok ti se ne prestane dogadjat restart racunala ili vozi na servis iako ja nevjerujem u njihove sposobnosti..jer ti ostave racunalo da radi u 3dmarku i nemogu sa tim nista postic..uff pa sada sam se sjetio.ja sam naime imo athlona 2600+ instalirao sam igre i nakon igranja nekih 5 minuta komp se restarta,i to ono bas svaki put...otpeljam na servis tamo kazu sve dobro..opet dodjem doma pocnem igrat i restar zovem njih prvo kaj su me pitali kakav mi je napon u kuci pa mislim ono...Ok sva sreca naso sam nekog ko mi je znao pomoc i bilo je do procesora..ali isto to mi se dogadjalo sta i tebi.Ako imas na procesoru prasine izbrisi to..ako to ne pomaze probaj kupit novi hladnjak za porcesor..A na kraju ces shvatiti da si mogo kupit novi komp
    Zadnji uredio silent-hunter : 05-04-2008 u 14:58

Slične teme

1. L7 se resetira
    By Flegmaa in forum Motorola
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 16-12-2007, 21:15
  2. komp se sam resetira!
    By tomy23 in forum Stolna računala
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 01-09-2007, 17:14
  3. Reserianje računala prilikom igranja GTA San Andreas
    By sinisa1989 in forum Aplikacije