zanima me u cemu je razlika ova dva modela. po cijenama rabljenih uredjaja, gd 75 je tek nesto jeftiniji (recimo 450 kn u odnosu na 500 kn) a ekran mu je crno bijeli i manji, a i sam model je mislim stariji. pa zasto onda nije puno jeftiniji? ili ima neke prednosti u odnosu na GD 67 kojih nisam svjestan?
i jos jedno pitanje - kako na GD 75 u SMS-u dobijem veliko slovo, osim na pocetku poruke? stiscem lijevi gumbic i on mi mijenja vrste znakova ali ne vidim mod u kojem bi imao velika slova..
velika slova ti se dobivaju zvjezdicom, kruzi ti mala-shift-caps.
a razlike.. GD75 je dosta kompaktniji, 67-ica ima skidanje stražnje maske di možeš stavit svoju sliku koju izrežeš po šabloni... 75 je crno-bijela kak si i rekao, ali to i nije neka mana... bar menistariji jest, ali to nema velike veze. riječ je o dobrim telefonima za tu klasu.
nekih vecih prednosti 75-ica ispred 67-ice i nema, oba su kvalitetni telefoni, ja sam imao 75-icu do pred koji mjesec kad sam ga izgubio, i telefon je sasvim okej. sad imam SE T230 i živcira me u odnosu na panasonica strašno...
a sad i prednosti ovise o tome kako i za što koristiš telefon. ako je to razgovor i SMS, onda ti je tako svejedno... ako trebaš nešto više, onda traži te funkcije.
Bookmarks