= Citat = Izvorno postao Z1000 Pregledaj post
ubacio sam preko mapsourcea adria route i scg route,sad radi i pretraga i sve je super,samo me zanima jel kad ubacim novu mapu ona se stavi preko ove a ona koja je bila u telefonu se brise,znaci overwrituje se ,ne zauzima dodatno memoriju??
Ako radis preko mapsourcea pređe ti preko postojece sa istim imenom