Link sa news grupe hr.alt.cellular.gsm.binaries
h**p://www.pik.pondi.hr/GarminXT.ppt
Link sa news grupe hr.alt.cellular.gsm.binaries
h**p://www.pik.pondi.hr/GarminXT.ppt
Ne bi stavio da nisam probao.
Radi na N95.
A sa mapsource ubaciš sve ostale mape koje trebaš.
a imam problema sa rapidshareom(( ubicu se...jel moze neko da uploaduje na neki drugi sajt za kacenje fajlova sa kog mogu nesmetano da skidaM????
Zadnji uredio Z1000 : 05-02-2008 u 19:40
Može i meni netko poslat isti taj password??
puno hvala
svi traže taj vražiji pass za taj rar fajl, i svima je htino...
a nitko se nebi sjetio malo prolistati po forumu i potražiti... toliko hitno im najednom nije...![]()
pogledaj slijedeće:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=213
a pošto se nekima opet ni to neće dati gledati, onda vam kaže:
pass za rar fajl vam je:
djecakudusi
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Puno hvala na lozinci.
Sad imam novi problem,problem je u prvoj točci gdje se instaliraju PRvo glasovi , stavil sam Pc suite, i preko njega je mob povezan, u Pc suite modu je, al onaj prozor GARMIN XT SETUP ne može naći uređaj.
Molim pomoć imam nokiju N95 8 GB
Hvala
Da,to krivo pise u onome vodicu,ne trebas ga staviti u PC Suite mod nego u memorijski uredaj i onda nebi trebalo biti problema...![]()
ja sam to išla sa onom verzijom u PowerPointu (lakše je sa slikama)
sve sam instalirala,
hvala Rimtu, bilo mi je na PC suite mod kad sam prebacila na Data Tranfer Mode sve se instaliralo,
al sad mi ne može pronaći GPS uređaj, išla sam na postavke i daje mi dvije mogućnosti (al kod mene nijedna ne radi)
1. Use Bluetooth GPS
2. Use Attached/Built-in GPS
Kod prvog mi kaže da GPS nije pronađen, a kod drugog pretražuje al ništa ne nalazi
sve karte rade ok, simulacija rute, glasovne naredbe sve je ok
Ok, hvala, pročitah to i ovdje sad, svejedno puno hvala, inače zbilja ste super ljudi i lijepo što pomažete.
Imam još jedno pitanje, budući da sam skinuo dva paketa s neta, dal instaliram folder PRVO glasovi sa oba dva paketa ili ne?
Zadnji uredio Ico : 16-05-2008 u 16:28 Razlog: spojeni uazastopni postovi. postoji tipka EDIT
Bookmarks