Uspjeh! Stvar je bila u tome što je Session Mode trebao biti postavljen na "Permanent" A ne "Temporary". Jel i vama tak?
Još samo nešto. Kako primam svoj mail? Dali se spajam prek Hineta (moj mail poslužitelj) ili prek Vip wapa?
Nikako da namjestim MMS postavke. Zvao sam i Vip za postavke ali svaki put kad pošaljem MMS poruka ostane u Outbox-u i piše "waiting". Onda poslije piše nešto u stilu "delayed " a uz to stoji vrijeme koje će bit za 10 min.. Molim ko Boga nekog (tko ima SX1 i Vipme)da mi napiše kako mu glase postavke za MMS. I svaki put kad želim napraviti novu MMS poruku kaže mi "no valid acess point defined. Define now?" iako sam sve namjestio. PLEEEASEEE HELLLPP
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Uspjeh! Stvar je bila u tome što je Session Mode trebao biti postavljen na "Permanent" A ne "Temporary". Jel i vama tak?
Još samo nešto. Kako primam svoj mail? Dali se spajam prek Hineta (moj mail poslužitelj) ili prek Vip wapa?
To je već bilo odgovoreno u starijoj temi. Sve postavke u vezi MMS-a, e-maila i wap-a za SX1 mogu se naći na www.siemens-mobile.com
Na linku za mobile portal...
Znam, našo sam i ja poslije. Ali ni tad mi nije radilo pa sam se ubio skoro. Nema veze, sad je sve ok
ja mailove primam i šaljem preko mail clienta, imam aktivirano 5 mailboxova i sve uredno radi. preko wapa nemožeš npr. normalno povuč attachmente i tako to.Poslao: Hrc
dobar grah daleko se čuje
ja koristim gprs za mail i isto imam 5 accounta. sve radi super i brzo...
maraschino - PTICICA
I meni radi nevjerojatno brzo ali se spajam preko vip wapa
preko wapa mi je presporo kad imam attachmente
maraschino - PTICICA
A koliko košta kad se spojiš preko svog ISP-a?
Bookmarks