Ista stvar se i meni dešavala na nekoliko verzija ir remotea. Mislio sam da je stvar u tome što ja imam SX1, a da je program napravljen isključivo za Nokije, ali očigledno nije.![]()
imam 6600 i problem s total ir i ir remoteom.koju god verziju imam instaliranu nakon unosa lic.kljuca trazi mi da skinem novu verziju,odem na psiloc wap skinem sto treba (v1.46) i opet mi trazi lic.key. zna li netko gdje ima crackana verzija.ako netko ima crackanu verziju neka mi posalje na mial 7123007@vip.hr
Hvala!
Ista stvar se i meni dešavala na nekoliko verzija ir remotea. Mislio sam da je stvar u tome što ja imam SX1, a da je program napravljen isključivo za Nokije, ali očigledno nije.![]()
SX1 isto ima symbian, tako da nema neke velike razlike. Izgleda da su vam mobovi sjebani.
...we are eternal all this pain is an illusion...
Shadowthrone ohladi malo!
Meni se to isto znalo događat, al nakon što sam formatirao mobitel, normalno se moglo sve registrirat tako da neznam točno o čemu ovisi.
Nisam siguran da li sam to već negdje pitao, ali kad se formatira mob, što se sve s njega sve izbriše? Što bi trebalo maknuti s njega? Mislim, ako su programi i igrice na kartici, onda su safe, right?Poslao: Gen Mo'Kai
Shadowthrone ohladi malo!
Meni se to isto znalo događat, al nakon što sam formatirao mobitel, normalno se moglo sve registrirat tako da neznam točno o čemu ovisi.
Izbrišu se svi kontakti, poruke, unosi kalendara i sve ostalo što je u memoriji mobitela. Programi na kartici ostanu, ali se zna dogodit da neki program neke svoje komponente stavi u memoriju telefona, pa ga se više nemože pokrenut kad se to izbriše, ali to se rijetko događa.
@ Gen Mo'Kai
Misliš li ti možda reći da resetira moba (vrati u početno stanje, ne isključivanje i uključivanje moba). Kak misliš formatirati?
...we are eternal all this pain is an illusion...
Ne misli na vracanje tvornickih postavki, nego na totalno brisanje svega s mobitela (fomratiranje). Obrise se sve i onda mobitel ugradene programe vraca iz ROMa.
U zadnje vreme mi se uvijek kad palim mob. pojavljuje prilikom ucitavanja poruka App.closed Main!?
Ima li lijeka,nervira me?
ima lijeka formatiranje mmc kartice,a ako se ne riješi onda i mobitela.neka instalirana aplikacija pravi probleme.meni na n gageu je pravila neka aplikacija za screensavere,ne znam koja
zeemax
Neda mi se formatirat mmc,128mb,puna....
Poslao: Pinocio
Neda mi se formatirat mmc,128mb,puna....
E, onda trpi...![]()
Trpim i nadam se,da ce pametniji da popusti...![]()
meni se n gage nije htio upaliti zbog te aplikacije na mmc-u,a palio se normalno bez mmc-a.ubacio mmc,ugašen mobitel priključio na punjač i upalio ga bez problema,a onda formatirao mmc.
zeemax
Bookmarks