----------Sony Ericsson----------
prekrasan i klasican walkman dizajn.ako bude povoljne cijene,svakako cu razmisliti o kupnji.![]()
![]()
Simpatičan uređajiako je Ericsson svojevremeno imao seriju R koja je bola mjerilo moderne tehnologije.
R320 često je sližio za testiranje Wap usluge prilikom njenog uvođenja dok je R520 imao istu funkciju za GPRS.
Izgleda mi praktično za drugi uređaj ili za klince koji tek ulaze u svijet mobitela.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Odlicno izgleda i to pogotovo zadnji kraj...hm sad meni nije jasno kako taj model ima oznaku R..??
Zanimljiva koncepcija radio telefona, počeli su proizvoditi telefone u obliku radio prijamnika s naravno stereo zvučnicima..
Sad, pitanje je koliko će zaživjeti ova koncepcija ali da je inovacija, jest!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kad sam prvi put vidio sliku ovog mobitela mislio sam da ima jacu kameru....jer sam mislio da je ono desno iza poklopac od kamere a to na kraju zvucnik....
tipkovnica me podsjeca na neki samsung.....
EDIT:
pa ovaj ima 8mb memorije i jos nije ni prosiriva....![]()
Zadnji uredio pero1985 : 24-01-2008 u 20:19
ajoj ...retardirani neki mobovi..pa svi ovi sad novi nemogu karticu stavljat i imaju do 10 mb
A hoće li ovi mobovi R serije moći koristiti radio bez slušalica,budući da su ipak Radio serija?Ako ne,onda nema nikakvog smisla ova R serija...
Sad bas gledam malo na sluzbenim stranicama:
Prema ovome ispada da se slusalice mogu ali i ne moraju koristiti za radio, sto znaci da bi radio trebao raditi i bez slusalica.Zvuči sjajno
Zvučnik izgleda dobro, ali zvuči još i bolje. Za puniji zvuk pritisnite tipku audio obogaćivanja. Za trenutke privatnosti, koristite stereo slušaliceu (uključenu u komplet).![]()
Podseca me dosta na w880, tipke su mogli i lepse da urade.
kak je denis rekao simpatičan uređaj :9
evo ga u prodaji za 709kn
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php?select=SEGSM
lol,pa ja si to mozda kupim...fora mi je dizajn
Bookmarks